1

Compleet dagje Texel voor gezin en familie
Texeltours: vervoer op Texel

Beleef het ultieme vakantiegevoel tijdens een dagje Texel. Met Texeltours hoef je verder nergens aan te denken, dan aan een gezellig dagje uit samen met familie of vrienden. Bij aankomst op het eiland wacht een touringcar, een gave cabriobus of een Engelse dubbeldekker je op en laat je alle mooie plekjes van het eiland zien.

Arrangement Texels dagje

Texeltours verzorgt ook complete dagen. Met het arrangement Texels dagje neem je om 11:00 uur eerst een kijkje bij de zeehonden van Ecomare. Na een lekkere lunch staat een bezoek aan de Texelse Brouwerij op het programma. Als afsluiter staat er een proefplankje klaar met verschillende soorten Texels bier. Proost op Texel!

Texel Tours

De Cabrioletbus biedt plaats aan zestig personen. Bij mooi weer is het heerlijk om langs de kust te rijden. Ruik de Texelse zeelucht en laat de koele wind door je haren waaien. Texeltours heeft ook luxe touringcars, een minibus, een taxibus en een oldtimer/nachtbus.

Texeltours: vervoer op Texel in Oudeschild leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Compleet dagje Texel voor gezin en familie