Stranden

Waar is een strand?

Stranden (37)

Heerderstrand

HEERDE, GELDERLAND - Ga voor een heerlijk zomers dagje naar het Heerderstrand! Op het strand, dat bekend staat om zijn zuivere water, is van alles te beleven. Kom wandelen of kanoën met vrienden of met de kids!

elke dag geopend

entree gratis

Strandpark Aquabest

BEST, NOORD-BRABANT - Luieren op het strand midden in Brabant? Dat kan bij Strandpark Aquabest. Het strand met de groene ligweiden bevindt zich op een soort schiereiland. Neem vanaf het strand een duik in het heldere water.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

Solbeach

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Geniet van een hapje en een drankje bij Solbeach in Scheveningen. Gewoon lekker luieren op het terras of een visje roosteren op de barbecue. Het kan allemaal bij Solbeach!

geopend, elke dag geopend

entree gratis

Strand in Koksijde

KOKSIJDE, - Koksijde is een populaire bestemming als het om strandbezoek gaat. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen zich hier uitleven. Een ideale combinatie voor een dagje uit.

elke dag geopend

entree gratis

Strandzuid Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Strandzuid is de ideale strandlocatie: makkelijk bereikbaar, comfortabel en in gelegen in de leukste stad van Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend 3 mei t/m 30 september, van 11:00 uur tot 01:00 uur

entree vanaf € 9,50

Stranden van Domburg

DOMBURG, ZEELAND - Op de heerlijke zandstranden van Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Geniet van zon en zee, maar ook van de gezellige sfeer en kenmerkende strandhuisjes op dit mooie strand.

elke dag geopend

gratis toegang

Stevensweert Beach

STEVENSWEERT, LIMBURG - Zie de boten voorbij varen, terwijl je zelf op het water dobbert of loom in het zand ligt. Zonaanbidders, waterliefhebbers en bouwers van zandkastelen genieten op het strand aan de uiterwaarden van de Maas: Stevensweert Beach.

elke dag geopend

entree vanaf € 2,00

peuters gratis

Van de redactie

UITagenda