Stranden

Waar is een strand?

Stranden (37)

Reuzenrad op De Pier

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Het reuzenrad op de Scheveningse Pier is niet te missen. De attractie is vijftig meter hoog en geeft een geweldig uitzicht over de zee, het strand en de skyline van Den Haag.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 7,00

Strand Horst

ERMELO, GELDERLAND - Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

elke dag geopend

entree gratis

Solbeach

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Geniet van een hapje en een drankje bij Solbeach in Scheveningen. Gewoon lekker luieren op het terras of een visje roosteren op de barbecue. Het kan allemaal bij Solbeach!

geopend, elke dag geopend

entree gratis

Stadstrand Blijburg aan Zee

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Buiten, maar toch binnen de grenzen van Amsterdam. Op strand Blijburg kun je zwemmen, zonnen en 's avonds genieten van een gezellig kampvuur. Laat het drukke stadsleven plaatsmaken voor heerlijk chillen aan het strand!

elke dag geopend

gratis toegang

Het Ezelhuis

KAMPERLAND, NOORD-HOLLAND - Kom eens echt tot rust en maak een wandeling met een ezel! Bij Het Ezelhuis is nog meer te doen! Volg een workshop, vier je kinderfeestje of boek het arrangement teambuilding met een ezel.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 12,50

Strand in Koksijde

KOKSIJDE, - Koksijde is een populaire bestemming als het om strandbezoek gaat. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen zich hier uitleven. Een ideale combinatie voor een dagje uit.

elke dag geopend

entree gratis

Strandpark Aquabest

BEST, NOORD-BRABANT - Luieren op het strand midden in Brabant? Dat kan bij Strandpark Aquabest. Het strand met de groene ligweiden bevindt zich op een soort schiereiland. Neem vanaf het strand een duik in het heldere water.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

Recreatiegebied De Kuilen

LANGENBOOM, NOORD-BRABANT - In dit recreatiegebied kun je heerlijk ontspannen. Is het warm, neem dan een duik in de grote recreatieplas met buitengewoon schoon water of relax op het terras van het strandpaviljoen. Fiets- en wandelliefhebbers halen hun hart op aan de mooie...

elke dag geopend

gratis toegang

Beachclub Bloomingdale

OVERVEEN, NOORD-HOLLAND - Bloomingdale is de hotspot van het Nederlandse strand. Beleef bij deze beachclub een heerlijk dagje aan het strand. Er is alle ruimte om te chillen of om een feestje te vieren.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Heerderstrand

HEERDE, GELDERLAND - Ga voor een heerlijk zomers dagje naar het Heerderstrand! Op het strand, dat bekend staat om zijn zuivere water, is van alles te beleven. Kom wandelen of kanoën met vrienden of met de kids!

elke dag geopend

entree gratis

Van de redactie

Activiteiten Stranden vanaf 21 juli 2018