Stranden

Zon, stad en strand!
LANDELIJK - Heerlijk uitwaaien in de stad: bezoek een stadsstrand.
Waar kun je veilig zwemmen in Gelderland?
LANDELIJK - Zoek verkoeling in de Veluwse bossen. Wij geven 5 zwemtips!
Plezier op De Pier: doe een dagje strand in Scheveningen
SCHEVENINGEN - Van reuzenrad tot foodstands, je vindt het allemaal op De Pier.

Waar is een strand?

Stranden (37)

Stranden van Domburg

DOMBURG, ZEELAND - Op de heerlijke zandstranden van Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Geniet van zon en zee, maar ook van de gezellige sfeer en kenmerkende strandhuisjes op dit mooie strand.

elke dag geopend

Beachclub Bloomingdale

OVERVEEN, NOORD-HOLLAND - Bloomingdale is de hotspot van het Nederlandse strand. Beleef bij deze beachclub een heerlijk dagje aan het strand. Er is alle ruimte om te chillen of om een feestje te vieren.

elke dag geopend

Stadstrand Blijburg aan Zee

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Buiten, maar toch binnen de grenzen van Amsterdam. Op strand Blijburg kun je zwemmen, zonnen en 's avonds genieten van een gezellig kampvuur. Laat het drukke stadsleven plaatsmaken voor heerlijk chillen aan het strand!

elke dag geopend

Stevensweert Marina

STEVENSWEERT, LIMBURG - Jachhaven Stevensweert ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Geniet van een dag zon, water en strand en ervaar het zomergevoel.

elke dag geopend

The Hague Beach Stadium

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Volleyballen in de zon of fitnessen op het strand. In de zilte zilte zeelucht van Scheveningen is het altijd fijn om te sporten! The Hague Beach Stadium is de ideale locatie voor een sportief evenement of personeelsfeest.

elke dag geopend

Het Ezelhuis

KAMPERLAND, NOORD-HOLLAND - Kom eens echt tot rust en maak een wandeling met een ezel! Bij Het Ezelhuis is nog meer te doen! Volg een workshop, vier je kinderfeestje of boek het arrangement teambuilding met een ezel.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Strand in Oostende

OOSTENDE, - Het gele zand aan de kust bij Oostende is een geliefde eindbestemming voor dagjesmensen. Geniet ook van het heerlijke strand aan de Noordzee.

elke dag geopend

Van de redactie

Activiteiten Stranden vanaf 25 september 2018