Uitstapjes vlakbij Molen van Piet

Stedelijk Museum Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.4km)  -  Het Stedelijk Museum Alkmaar vertelt over de geschiedenis van Alkmaar. Er zijn vier afdelingen, elk over een ander deel van de Alkmaarse geschiedenis.

Alkmaar Stedentrip

alkmaar, Noord-Holland (0.44km)  -  De Noord-Hollandse stad Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt, waar je kunt meemaken hoe kaas op de oer-Hollandse manier verhandeld wordt. Daarnaast heeft Alkmaar ook mooie kerken en musea. Inspiratie voor een dagje Alkmaar!

Grafisch Atelier Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.44km)  -  Grafisch design in een kunstzinnig jasje. Het Grafisch Atelier in Alkmaar toont het hele jaar door exposities van verschillende kunstenaars. Aanschouw de pracht en praal van deze grafische kunst!

TAQA Theater De Vest

alkmaar, Noord-Holland (0.46km)  -  TAQA Theater De Vest biedt veel verschillende tentoonstellingen. Ook is er ruim aandacht voor cabaret, show, muziek, musical en ballet. Voor het gezin en de jeugd zijn er gezinsconcerten.

Pinokkio Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.52km)  -  Op zoek naar nieuwe kleding? Ga eens voor tweedehandskleding! Pinokkio in Alkmaar verkoopt tweedehands kinder- en dameskleding en een collectie gebruikt speelgoed.

Grachtenrondvaart Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.57km)  -  Pas op voor je hoofd! De Grachtenrondvaart door Alkmaar voert onder 22 bruggen door en dan moet je wel even bukken. De rondvaart door de grachten is een mooie manier om de stad te bekijken.

Kaasmarkt Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.59km)  -  Vrachtwagens vol kaas rijden af en aan voor de beroemde kaasmarkt in Alkmaar. Kom kijken bij dit traditionele schouwspel met kaasmeisjes, kaasdragers en handelaars.

Huis met de Kogel

alkmaar, Noord-Holland (0.67km)  -  Het Huis met de Kogel aan de Alkmaarse Appelsteeg valt op. Het is een van de twee overgebleven houten huizen in de stad en het kent een bijzondere geschiedenis. Een historie waarvan de kogel op de gevel de stille getuige is.

BoulesBitesBar Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.7km)  -  Lekker borrelen en dineren tijdens het Jeu de Boulen, ontdek het bij de BoulesBitesBar in Alkmaar! Beleef samen met je vrienden, collega's of familie een geheel nieuwe ervaring met dit leuke spel.

Overstad Woonwinkels

alkmaar, Noord-Holland (0.87km)  -  Overstad Woonwinkels is de grootste woonboulevard van de kop van Noord-Holland. Doe woonideeën op en blijf op de hoogte van de laatste woontrends.

Vue bioscoop Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.94km)  -  Zak achterover in de heerlijke stoelen en geniet van de nieuwste films. De Vue bioscoop in Alkmaar is voorzien van 4K laserprojectie en Dolby Atmos geluid.

Alkmaar Cruises

alkmaar, Noord-Holland (0.97km)  -  Alkmaar Cruises regelt alles voor een gezellige vaartocht. Kies voor een van de vele all-inclusive arrangementen voor een zorgeloze vaart.

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.98km)  -  Filmhuis Alkmaar, op loopafstand van de binnenstad, neemt de filmliefhebber mee buiten de gebaande paden. Geen commerciële mainstream films, maar documentaires en zogenaamde arthouse-films. Filmhuis Alkmaar heeft drie verschillende zalen. De...

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (0.98km)  -  Met zijn rode voorgevel is Filmhuis Alkmaar niet te missen! Kijk een film in één van de modernste filmhuizen van Nederland. In de gastvrije sfeer en met de unieke all-in combitickets, beleef wordt je filmavond een écht avondje uit.

Het Beatles Museum

alkmaar, Noord-Holland (0.99km)  -  John, Paul, George en Ringo: het zijn de boegbeelden van de popgroep de Beatles! In het Beatles Museum is van alles te vinden over deze grote muzieknamen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Molen van Piet