Uitstapjes vlakbij Sauna Cantarel

Jump City Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (4.75km)  -  Leef je uit bij Jump City in Heerhugowaard, een indoor trampolinepark met diverse activiteiten. Kom vrij springen, een mix van sport en entertainment en leer en oefen de gekste tricks op de airbag.

SkiRun

heerhugowaard, Noord-Holland (4.86km)  -  Leer skiën of snowboarden bij SkiRun en zoef deze winter van een echte berg tijdens je wintersportvakantie.

De Bolle Buik

heerhugowaard, Noord-Holland (5.25km)  -  Honger gekregen na een potje midgetgolfen of spelen in de Oudhollandse speeltuin? Dan gaat een lekkere belegde pannenkoek er altijd in! Gelukkig kan het allemaal bij De Bolle Buik in Heerhugowaard!

Zwembad De Bever

sint pancras, Noord-Holland (5.43km)  -  Geniet van de zon op een ligbed of maak een handstand in het water. Zwembad de Bever maakt van een zwemuitje een heerlijke vakantiedag!

Van Blanckendaell Park

tuitjenhorn, Noord-Holland (5.47km)  -  Het Van Blanckendaell Park is een gevarieerd uitje. Het omvat een dierentuin, boerderij, museum en een speeltuin. Duik in de dolle beestenboel of bekijk de historische landbouwwerktuigen in het museum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sauna Cantarel