Uitstapjes vlakbij Recreatiepark De Watersnip

Hondsbossche en Pettemer Zeewering

petten, Noord-Holland (1.39km)  -  Klim op de Piramide van Petten en geniet van een panoramisch uitzicht over strand en Noordzee. De Hondsbossche en Pettemer Zeewering veranderden samen in 'Kust op Kracht', een landverdediging tegen de zee.

Villa Holland

sint maartenszee, Noord-Holland (3.41km)  -  Zin in een lekker Hollands weekendje weg? Overnacht in Cottage Rood, Cottage Wit of Cottage Blauw in het mini-vakantiepark Villa Holland.

Speelpark De Goudvis

sint maartenszee, Noord-Holland (3.85km)  -  Voor kinderen is De Goudvis een echt speelparadijs! Er is een buitenspeeltuin en als het regent, leven ze zich uit in één van de overdekte speelruimtes.

Bungalowpark Carpe Diem

groet, Noord-Holland (4.53km)  -  Toe aan ontspanning in een heerlijke omgeving? Dan is het ruime en gezellige Bungalowpark Carpe Diem de ideale plek! Ontdek vanuit hier de authentieke omgeving.

Van Blanckendaell Park

tuitjenhorn, Noord-Holland (5.61km)  -  Het Van Blanckendaell Park is een gevarieerd uitje. Het omvat een dierentuin, boerderij, museum en een speeltuin. Duik in de dolle beestenboel of bekijk de historische landbouwwerktuigen in het museum.

Buitencentrum Schoorlse Duinen

schoorl, Noord-Holland (6.15km)  -  Niet bang om te klimmen of te dalen? Bedwing dan de Schoorlse Duinen, de hoogste van Nederland. In het buitencentrum starten fiets- of wandeltochten en zijn leuke activiteiten te doen.

Speelbos Zandspoor

schoorl, Noord-Holland (6.27km)  -  In Speelbos Zandspoor is alle ruimte om te spelen. Kinderen kunnen hier zand vervoeren met een treintje, hun eigen sprong meten en verstoppertje doen.

Het Klimduin Schoorl

schoorl, Noord-Holland (6.79km)  -  Midden in het centrum van Schoorl vind je het 51 meter hoge Klimduin, waar kinderen lekker in het zand kunnen spelen en klimmen.

Duingebied het Zwanenwater

callantsoog, Noord-Holland (8.14km)  -  Vlak bij Callantsoog ligt het mooie duingebied het Zwanenwater. Wandel om de twee grote meren en ontdek orchideeën, vlinders, vogels en paddenstoelen.

Zelfpluktuin by Broersen

warmenhuizen, Noord-Holland (8.19km)  -  Aardbeienkweker by Broersen laat graag iedereen meegenieten van de verse aardbeien. Proef ze op het terras of pluk bessen en fruit in de zelfpluktuin.

Indoor Ski Schagen

schagen, Noord-Holland (9.2km)  -  Vallen en opstaan... Op de indoorskibaan van Indoor Ski Schagen leert iedereen skiën of snowboarden in een veilige omgeving.

Bowling Schagen

schagen, Noord-Holland (9.23km)  -  Stap in een wereld van LED-verlichting en smijt die pinnen van de baan. LED-bowlen bij Bowling Schagen is een hele belevenis!

Regionaal Museum 1940-1945

schagen, Noord-Holland (9.3km)  -  Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor de kop van Noord-Holland en vooral het gebied rondom Schagen? Bekijk het in Regionaal Museum 1940-1945, te vinden in een oude kasteeltoren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiepark De Watersnip