1

Uitstapjes vlakbij SkiRun

Jump City Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (0.24km)  -  Leef je uit bij Jump City in Heerhugowaard, een indoor trampolinepark met diverse activiteiten. Kom vrij springen, een mix van sport en entertainment en leer en oefen de gekste tricks op de airbag.

Zwembad De Bever

sint pancras, Noord-Holland (1.7km)  -  Geniet van de zon op een ligbed of maak een handstand in het water. Zwembad de Bever maakt van een zwemuitje een heerlijke vakantiedag!

De Geus Events

broek op langedijk, Noord-Holland (1.79km)  -  Bowlen, lekker eten, boogschieten, workshops, feesten: bij De Geus Events in Broek op Langedijk kan het allemaal!

Cable-skiën en wakeboarden

heerhugowaard, Noord-Holland (2.41km)  -  Het water vliegt je om de oren, terwijl de kabel je met 30 kilometer per uur voorttrekt. Cable-skiën is een sensatie voor jong en oud. Probeer het uit aan het Meer van Luna met de vette kabelbaan van SKEEF.

De Bolle Buik

heerhugowaard, Noord-Holland (2.59km)  -  Honger gekregen na een potje midgetgolfen of spelen in de Oudhollandse speeltuin? Dan gaat een lekkere belegde pannenkoek er altijd in! Gelukkig kan het allemaal bij De Bolle Buik in Heerhugowaard!

Winkelcentrum de Mare

alkmaar, Noord-Holland (3.75km)  -  Winkelcentrum de Mare heeft bijna honderd winkels en is daarmee dé winkelboulevard van Alkmaar. Bovendien zijn er meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

Zwembad Hoornse Vaart

alkmaar, Noord-Holland (3.76km)  -  Duik in de spectaculaire waterwereld van de Hoornse Vaart! Glij van de reuzeglijbaan met licht- en geluidseffecten, hop van speeleiland naar speeleiland en zwem 's zomers lekker buiten in het buitenbad met familieglijbaan.

Ga op expeditie in Outdoorpark Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (3.76km)  -  Een beetje lef en doorzettingsvermogen heb je wel nodig in Outdoorpark Alkmaar. Doe de obstacle run samen met familie of collega's en kijk wie de echte doorzetter is. Na de hindernisbaan wacht een frisse duik in het zwembad.

Park Rekerhout

alkmaar, Noord-Holland (3.98km)  -  Wie waagt zich op die spannende vlonder door het moeras? Of geniet je liever van de zon op de bloemrijke speelweide? Genieten, spelen en leren. In Park Rekerhout kan het allemaal!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van SkiRun