1

Uitstapjes vlakbij SkiRun

Jumpsquare Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (0.03km)  -  Spring eindeloos op de trampolines van Jumpsquare Heerhugowaard. Vijf area's hebben allemaal hun eigen uitdagingen, zodat je al je tricks kunt oefenen. Voor de kleintjes is er de Mini Jump.

's maandags gesloten 

Speelparadijs Ballorig Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (0.24km)  -  Ballorig Heerhugowaard is een overdekte speeltuin voor kinderen. Zij kunnen hier de hele dag zorgeloos klauteren, kruipen, springen en klimmen.

elke dag geopend 

Jump City Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (0.24km)  -  Leef je uit bij Jump City in Heerhugowaard, een indoor trampolinepark met diverse activiteiten. Kom vrij springen, een mix van sport en entertainment en leer en oefen de gekste tricks op de airbag.

elke dag geopend 

Theater Cool kunst en cultuur

heerhugowaard, Noord-Holland (1.15km)  -  Cool kunst en cultuur is een schouwburg, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één in Heerhugowaard.

doordeweeks geopend 

De Waerd Bowling & Events

heerhugowaard, Noord-Holland (1.15km)  -  Daag elkaar uit tijdens een potje poolen of ga lekker bowlen op één van de twaalf bowlingbanen van De Waerd Bowling & Events!

elke dag geopend 

Rijden in een Ferrari of Lamborghini

heerhugowaard, Noord-Holland (1.17km)  -  Pure jongensdromen worden werkelijkheid bij Ferrariles.nl. Sportautoliefhebber? Huur bij het Noord-Hollandse bedrijf een Ferrari 360 Spider (cabrio), een Ferrari 328 of een Lamborghini.

elke dag geopend 

All-in bedrijfsuitjes: spannende spellen en heerlijk eten!

alkmaar, Noord-Holland (1.56km)  -  Speel het spannende Weerwolven Dinerspel en geniet van een leuk uitje en heerlijk eten in één. Uitjes en Eten heeft de leukste ideeën voor een groepsuitje, in heel veel Nederlandse steden. En over het eten hoef je je niet druk te maken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 800 8400 

Zwembad De Bever

sint pancras, Noord-Holland (1.7km)  -  Geniet van de zon op een ligbed of maak een handstand in het water. Zwembad de Bever maakt van een zwemuitje een heerlijke vakantiedag!

vandaag nog gesloten, geopend 1 juni t/m 11 september, van 07:00 uur tot 18:00 uur 

Klimmen en boulderen bij De Broekerberg

broek op langedijk, Noord-Holland (1.79km)  -  Wil je de hoogte in klimmen, of zonder touwen en hulp boulderen? Bij De Broekerberg in Langedijk kan het allebei. Maak er een adventure party van!

elke dag geopend 

De Geus Events

broek op langedijk, Noord-Holland (1.79km)  -  Bowlen, lekker eten, boogschieten, workshops, feesten: bij De Geus Events in Broek op Langedijk kan het allemaal!

elke dag geopend 

Verkocht! Wees iedereen te snel af bij de groenteveiling

broek op langedijk, Noord-Holland (1.8km)  -  De spanning is om te snijden: als je te snel drukt, betaal je veel te veel. Maar als je te langzaam bent, gaan de groenten naar iemand anders! Wees je vrienden en familie te snel af in Museum BroekerVeiling.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Rondvaart Broek op Langedijk

broek op langedijk, Noord-Holland (1.8km)  -  Het Rijk der Duizend Eilanden is ooit ontstaan uit een moeras. De mysterieuze plek is alleen met een rondvaart te bezoeken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Rondvaart Rijk der Duizend Eilanden

broek op langedijk, Noord-Holland (1.8km)  -  Maak de tocht die voor de tuinders jarenlang dagelijkse realiteit was. Vanuit Museum BroekerVeiling gaat de rondvaart langs de vele kleine eilandjes.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kinderboerderij Jong Leven

sint pancras, Noord-Holland (1.89km)  -  Bij kinderboerderij Jong Leven zijn konijnen, kippen en geiten te vinden. Ook kun je hier scharreleieren, stro, hooi, of een konijn kopen.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Cable-skiën en wakeboarden

heerhugowaard, Noord-Holland (2.41km)  -  Het water vliegt je om de oren, terwijl de kabel je met 30 kilometer per uur voorttrekt. Cable-skiën is een sensatie voor jong en oud. Probeer het uit aan het Meer van Luna met de vette kabelbaan van SKEEF.

elke dag geopend 

De Bolle Buik

heerhugowaard, Noord-Holland (2.59km)  -  Honger gekregen na een potje midgetgolfen of jeu-de-boules? Dan gaat een lekkere belegde pannenkoek er altijd in! Gelukkig kan het allemaal bij De Bolle Buik in Heerhugowaard!

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Intratuin Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (2.62km)  -  Intratuin Heerhugowaard is een winkelplek voor tuinliefhebbers, kinderen en levensgenieters!

elke dag geopend 

My HealthClub Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (2.77km)  -  In My HealthClub Heerhugowaard is sporten geen afzien meer. Maak een keus uit sporten als tennis, zwemmen en fitness. Alles onder één dak!

elke dag geopend 

Poldermuseum Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (3.16km)  -  Leer de omgeving beter kennen door een kijkje te nemen in het poldermuseum Heerhugowaard.

open op zondag 

Speelbos Waarderhout

heerhugowaard, Noord-Holland (3.52km)  -  Hup, oude kleren aan en klauteren maar! In Speelbos Waarderhout is een hoop te ontdekken. Maar pas op dat je niet in de sloot valt...

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van SkiRun