Uitstapjes vlakbij Museum Het Sterkenhuis

Ruïnekerk

bergen, Noord-Holland (0.07km)  -  De Ruïnekerk in Bergen zet je op het verkeerde been. Is het een ruïne of zie je daar toch echt een volledig kerkgebouw?

Museum Kranenburgh

bergen, Noord-Holland (0.34km)  -  Kranenburgh is een culturele buitenplaats die een grote rijkdom aan kunstwerken, muziek en poëzie herbergt. Naast Museum Kranenburg met een collectie werken van de Bergense School, is er een beeldentuin en een kunstuitleen.

Golfbaan Sluispolder

alkmaar, Noord-Holland (3.04km)  -  Golfen in de natuur? Bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar ga je voor negen of achttien holes! Na een lekker potje golf is het heerlijk dineren in restaurant 't Sluisje bij de golfbaan.

Indoor Beach Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (3.17km)  -  Klim en klauter naar het hoogste puntje van klimcentrum Indoor Beach Alkmaar. Voor wie nog nooit heeft geklommen, zijn hier leuke introductielessen.

Speelbos Zandspoor

schoorl, Noord-Holland (4.04km)  -  In Speelbos Zandspoor is alle ruimte om te spelen. Kinderen kunnen hier zand vervoeren met een treintje, hun eigen sprong meten en verstoppertje doen.

Sportpaleis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (4.06km)  -  Sportpaleis Alkmaar heeft diverse mogelijkheden om zelf te sporten: mountainbike, baanwielrennen of zaalsporten. Je kunt natuurlijk ook naar één van de vele sportevenementen komen kijken. Het Sportpaleis is ook te huur voor evenementen.

Park Rekerhout

alkmaar, Noord-Holland (4.19km)  -  Wie waagt zich op die spannende vlonder door het moeras? Of geniet je liever van de zon op de bloemrijke speelweide? Genieten, spelen en leren. In Park Rekerhout kan het allemaal!

Winkelcentrum de Mare

alkmaar, Noord-Holland (4.31km)  -  Winkelcentrum de Mare heeft bijna honderd winkels en is daarmee dé winkelboulevard van Alkmaar. Bovendien zijn er meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

Blindentuin Heukelshof

alkmaar, Noord-Holland (4.33km)  -  Blindentuin Heukelshof in Alkmaar laat visueel beperkten genieten van de natuur! In de heemtuin kun je veel leren over allerlei soorten planten en bloemen, de opschriften zijn in braille.

Vredeskerkje

bergen aan zee, Noord-Holland (4.5km)  -  Bewonder het Vredeskerkje in de duinen bij Bergen aan Zee. In de zomermaanden is de kerk regelmatig open voor bezoekers.

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (4.78km)  -  Met zijn rode voorgevel is Filmhuis Alkmaar niet te missen! Kijk een film in één van de modernste filmhuizen van Nederland. In de gastvrije sfeer en met de unieke all-in combitickets, beleef wordt je filmavond een écht avondje uit.

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (4.78km)  -  Filmhuis Alkmaar, op loopafstand van de binnenstad, neemt de filmliefhebber mee buiten de gebaande paden. Geen commerciële mainstream films, maar documentaires en zogenaamde arthouse-films. Filmhuis Alkmaar heeft drie verschillende zalen. De...

Vue bioscoop Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (4.82km)  -  Zak achterover in de heerlijke stoelen en geniet van de nieuwste films. De Vue bioscoop in Alkmaar is voorzien van 4K laserprojectie en Dolby Atmos geluid.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Het Sterkenhuis