1

Golfen in de haven van Scheveningen




Golfen in de haven van Scheveningen

Harbour Golf Scheveningen is gesloten.

Op de 9-holes golfbaan van Harbour Golf Scheveningen wordt volgens de officiƫle golfregels gespeeld, maar heeft wel een aantal unieke elementen. Zo kun je afslaan vanaf een stapel pallets, vanaf een podium van oliedrums en vanaf een steiger. Iedere hole heeft zijn eigen maritieme thema waardoor Harbour Golf Scheveningen uniek is in Nederland. Bedrijven en/of groepen kunnen doordeweeks al vanaf tien personen terecht voor een ochtend, middag of avond golfplezier, inclusief catering. In de weekenden is de baan geopend voor iedereen!

Harbour Golf wordt gespeeld met een speciaal type golfbal, de zogenaamde AlmostGolf Ball. Ook de club is anders en speciaal voor kortere afstanden. Daardoor is het spel beter te spelen op het grote haventerrein.

Aqua Driving Range

Naast de 9-holes baan heeft Harbour Golf Scheveningen ook een unieke Aqua Driving Range, waarbij je richt op een wel heel bijzondere hole. Deze hole ligt namelijk midden in de Haven van Scheveningen op een ponton. En wie wil er nou niet golfballen de haven in rossen?
Op de Aqua Driving Range wordt met speciale golfballen gespeeld, 'floaters', en biedt plek aan acht golfers tegelijkertijd.

 

Golfen in de haven van Scheveningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.