DagjeWeg.NL.

Flits door de tijd in Beeld en Geluid

Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger liggen opgeborgen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Stiekem nog eens terug kijken naar Swiebertje of een ander programma en bovendien de kinderen een leuke dag bezorgen? Stap dan binnen in de verrassende Beeld en Geluid experience!

Bezoek www.beeldengeluid.nl »


Beeld en Geluid experience: presenteer het nieuws!

Beeld en Geluid is allesbehalve een stoffig archief! Vanaf het moment dat je binnenkomt kom je ogen en oren tekort. De experience is verdeeld in vijftien paviljoens, met allemaal een eigen thema en leuke activiteit. Geniet van alle favoriete tv-shows in de Sterrenshow en pak je eigen minutes of fame door een screentest te doen voor een soap. Vergeet ook de Toppop-studio niet, waar bezoekers zich op het podium wagen voor een spannend optreden. Wie pakt daarna de microfoon? Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience geeft iedereen de kans om in de mediawereld te stappen en zelf aan de slag te gaan. Kinderen krijgen er geen genoeg van! En voor de ouders is het een heerlijke dag vol nostalgie met al die oude programma's.
Klokhuis Paviljoen in Beeld en Geluid

Paviljoen: Klokhuis Tijdlab

Beeld en Geluid heeft onwijs veel leuke activiteiten, maar neem sowieso even een kijkje in het Klokhuis Tijdlab! Dit paviljoen is speciaal voor de kinderen. Bekende presentatoren van het Klokhuis nemen iedereen mee naar een leven in de toekomst. Wat eten we dan? En hoe ziet een moderne auto eruit? Door leuke opdrachtjes en een interview denkt iedereen na over de toekomst. Leuk en leerzaam!

Tip: Vier je kinderfeestje bij Beeld en Geluid!

Zingen en muziek maken in de POPstudio!

De archieven van Beeld en Geluid

Zingen en muziek maken in de POPstudio!

Zingen en muziek maken in de POPstudio!

Zingen en muziek maken in de POPstudio!

Beeld en Geluid gebouw

Zingen en muziek maken in de POPstudio!

Voorspel de toekomst in het Tijdlab!