Uitstapjes / Hilversum / Flits door de tijd in Beeld en Geluid

Flits door de tijd in Beeld en Geluid

Cijfer 6.8 van 10 punten.6.86.86.86.8Bezoekers geven gemiddeld een 6,8. Lees de 55 reviewsgeef uw beoordeling
Flits door de tijd in Beeld en GeluidFlits door de tijd in Beeld en Geluid

Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger liggen opgeborgen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Stiekem nog eens terug kijken naar Swiebertje of een ander programma en bovendien de kinderen een leuke dag bezorgen? Stap dan binnen in de verrassende Beeld en Geluid experience!

Bezoek www.beeldengeluid.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Stuur e-mail+31 (0)35-677 5555

Beeld en Geluid experience: presenteer het nieuws!

Beeld en Geluid is allesbehalve een stoffig archief! Vanaf het moment dat je binnenkomt kom je ogen en oren tekort. De experience is verdeeld in vijftien paviljoens, met allemaal een eigen thema en leuke activiteit. Geniet van alle favoriete tv-shows in de Sterrenshow en pak je eigen minutes of fame door een screentest te doen voor een soap. Vergeet ook de Toppop-studio niet, waar bezoekers zich op het podium wagen voor een spannend optreden. Wie pakt daarna de microfoon? Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience geeft iedereen de kans om in de mediawereld te stappen en zelf aan de slag te gaan. Kinderen krijgen er geen genoeg van! En voor de ouders is het een heerlijke dag vol nostalgie met al die oude programma's.
Klokhuis Paviljoen in Beeld en Geluid

Online tickets

Koop nu je kaartjes voor Beeld en Geluid via de website.

Paviljoen: Klokhuis Tijdlab

Beeld en Geluid heeft onwijs veel leuke activiteiten, maar neem sowieso even een kijkje in het Klokhuis Tijdlab! Dit paviljoen is speciaal voor de kinderen. Bekende presentatoren van het Klokhuis nemen iedereen mee naar een leven in de toekomst. Wat eten we dan? En hoe ziet een moderne auto eruit? Door leuke opdrachtjes en een interview denkt iedereen na over de toekomst. Leuk en leerzaam!

Tip: Vier je kinderfeestje bij Beeld en Geluid!

www.beeldengeluid.nl »

Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Flits door de tijd in Beeld en Geluid met een 6,8. Lees de 55 reviews van Flits door de tijd in Beeld en Geluid.

Adres en Locatie

Adres: Media Parkboulevard 1, 1217 WE, Hilversum
Gemeente Hilversum, streek Groene-Hart, provincie Noord-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.234783 5.173820

Prijs, budget, offerte aanvragen

Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 16,00 p.p.
Kinderen: € 9,00
Peuters: Gratis
De kinderprijs geldt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Museumkaarthouders hebben gratis toegang.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Lift Rolstoeltoegankelijk Beperkt toegankelijk voor scootmobielen, grotendeels toegankelijk voor rolstoelen.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 17:30 uur. Let op: Gemiddelde bezoektijd zo'n 4 tot 5 uur. Beeld en Geluid ligt op loopafstand van NS-station Hilversum Media Park. Bekijk de actuele openingstijden en prijzen op de website van Beeld en Geluid.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: Koningsdag, eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 19 maart 2015, disclaimer.

Reviews Flits door de tijd in Beeld en Geluid

Bezoekers waarderen Flits door de tijd in Beeld en Geluid met een 6,8. Lees de 55 reviews van Flits door de tijd in Beeld en Geluid.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!