De lucht in bij Coronel Adventure Indoor Klimpark

Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen en papegaaienbalken naar het hoogste puntje van het Coronel Adventure Indoor Klimpark. Dit park vol hindernissen en spannende parcoursen is helemaal overdekt en is dus altijd open, ook als het regent. Coronel Adventure Indoor Klimpark is het grootste indoor klimpark van Europa. Laat het avontuur maar beginnen!

Volg het parcours

Het avontuur begint op het blauwe parcours. Vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en de apenbrug zijn onderdelen die je tegenkomt. Natuurlijk is het even spannend, maar met een beetje balans en behendigheid kom je er wel. Nog spannender is het rode parcours. Hier moet je onder andere de touwladders en papegaaienbalken de baas zijn. Als je alle hindernissen met vlag en wimpel hebt doorstaan, vlieg je via de zipline, zo over de horeca heen, naar de andere kant toe.

Voor de echte durfals

Nog niet genoeg spanning en sensatie? Probeer dan ook het zwarte parcours. Op wel tien meter hoogte maak je een liaansprong, val je in zwevende netten en bedwing je ook nog eens een klimwand. Wie durft het aan?

Uitje met de familie

Dit klimpark is het perfecte uitje voor het hele gezin. Vanaf zes jaar mag je komen klimmen bij Coronel Adventure. Wie is er als eerste bij het laatste parcours? Een bezoek aan het klimpark is leuk te combineren met een beautyworkshop, lasergamen of een stoere heat karten bij Coronel!

De lucht in bij Coronel Adventure Indoor Klimpark in Huizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 21,95 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Grootste indoor klimpark van Europa.

Grootste indoor klimpark van Europa.

Grootste indoor klimpark van Europa.

Foto 2. Foto afkomstig van de aanbieder.