Uitstapjes / Balen / Teambuilding op de melkveeboerderij

Teambuilding op de melkveeboerderij

0.00.00.00.00.0nog geen reviewsgeef uw beoordeling
Teambuilding op de melkveeboerderijTeambuilding op de melkveeboerderij

Kom naar de boerderij de Sint-Jozefhoeve voor de leukste groepsactiviteiten! Ideaal voor wie echt eens iets anders wil. Teambuilding gebeurt hier tijdens de ludieke spellen die speciaal hiervoor ontworpen zijn zoals 'kippen op stok', 'wortelloop' en 'schapen gapen'. Probeer samen om een kudde schapen door een parcours te leiden en welk team weet de meeste rode ballen te vangen tijdens het spel 'vallende appels'? Alle activiteiten zijn gerelateerd aan de landbouwsector en gericht op duurzaamheid. Na een actieve middag in het weiland barst de strijd los tussen de teams tijdens de melkveebedrijfsquiz.

Vraag offerte aan Stuur e-mail011 39 33 81

Vier feest op de boerderij

Naast unieke groepsactiviteiten biedt de Sint-Jozefhoeve ook de mogelijkheid om feesten en events te houden op de boerderij. Kinderen hebben de tijd van hun leven tijdens een boerenkinderfeestje. Laat je ophalen door de hooikar van de boerderij, voel hoe zacht een kalfje is, voeder de boerderijdieren en melk de kunstkoe. Geniet van een bekertje verse koemelk, een stukje cake en een pannenkoek, om vervolgens heerlijk te spelen op de speelweide.

Educatie op het melkveebedrijf

Breng een bezoekje aan de boerderij met de hele klas! Stap in de hooikar en rijd naar de Sint-Jozefhoeve. Doe de speelse opdrachtjes en leer alles over het leven van de koe en de kalfjes. Ontdek wat een koe allemaal eet, hoeveel water het dier drinkt, zoek het paspoort van een kalfje en melk de kunstkoe. Ieder kind krijgt een digitale camera om leuke foto's te maken van het uitstapje. Na afloop neemt de boerin de camera weer in ontvangst en de volgende dag zijn de foto's eenvoudig te downloaden. Een leuk aandenken aan een plezierige en leerzame dag.

Teambuilding op de melkveeboerderij in Balen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.sintjozefhoeve.be »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Adres en Locatie

Adres: Belgenlaan 20, 2490, Balen, provincie Antwerpen
Breedtegraad/lengtegraad: 51.152840 5.239593

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Entreeprijs onbekend.
Prijzen verschillen per arrangement en zijn beschikbaar op aanvraag.
Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Let op: Open op afspraak.

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: onbekend.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 24 februari 2014, disclaimer.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!