Antwerpen

Dagje of weekendje Antwerpen - wat te doen?

Uitstapjes Antwerpen (88)

Escape 2300

TURNHOUT, BELGIë - Kies één van de vier originele kamers van Escape 2300. Kies voor Casino, School, Turnhout of Voetbal. Benieuwd geworden? Een escaperoom is een gave ervaring!

elke dag geopend

entree vanaf € 20,00

ZOO Antwerpen

ANTWERPEN, BELGIë - ZOO Antwerpen is een niet te negeren bezienswaardigheid. Een oudere dierentuin is in Europa bijna niet te vinden! Ingeklemd tussen het Antwerpse stadsleven geeft deze oase van rust ruimte aan meer dan 750 diersoorten.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 24,00

kinderen vanaf € 19,00

peuters gratis

Antwerp by bike

ANTWERPEN, - Verken de prachtige stad Antwerpen per fiets en sluit aan bij één van de leuke rondritten onder begeleiding van een gids. Een originele manier om de hotspots in de stad te ontdekken!

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag

entree vanaf € 20,00

Recreatiepark Zilverstrand

MOL, - Voor een heerlijke dag recreëren ben je bij Recreatiepark Zilverstrand aan het juiste adres. Kom tot rust in het Turks stoombad, pak de waterfiets of neem een duik in het subtropisch zwembad.

elke dag geopend

entree vanaf € 7,50

Café Het Elfde Gebod

ANTWERPEN, BELGIë - Een bijzonder café in Antwerpen is het café Elfde Gebod. Omringd door beelden, fresco's en religieuze kunstwerken kunnen gasten hier lunchen of wat drinken.

elke dag geopend

gratis toegang

Het Netepark

HERENTALS, - Zwem- en speelplezier gegarandeerd! Op het Netepark in Herentals vermaken bezoekers zich opperbest. Zwemmen, spelen of wandelen, het kan hier allemaal.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 3,90

peuters gratis

Intratuin Olen

OLEN, - De Intratuin in het Belgische Olen zorgt voor maar liefst twintigduizend vierkante meter winkelplezier in een oase van groen!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Teambuilding op de Sint-Jozefhoeve

BALEN, - Doe mee aan bijzondere groepsactiviteiten met een echt boers tintje. Leid samen de blatende schapen door een ingewikkeld parcours, vier een feestje op de boerderij of kom eens kijken in het melkveebedrijf, waar altijd iets te beleven is.

geopend op afspraak of bel +32 (0)11 39 33 81 / +32 (0)494 70 67 13 voor meer informatie

entree onbekend

Van de redactie