Op stap door Geel


-advertentiepositie-



Op stap door Geel

Wie wat langer in de omgeving van Antwerpen vertoeft, doet er goed aan de mooie stadjes te bezoeken die in de schaduw van de grote stad liggen. Geel is er een van. Deze pittoreske plaats wordt ook wel 'de Barmhartige Stede' genoemd. In Geel word je namelijk ontvangen met een warme gastvrijheid. Van gezellige cafés waar je kunt genieten van een Belgisch biertje tot aan gezinsvriendelijke parken waar de kinderen vrij kunnen rondrennen.

Voor de cultuurliefhebber zijn er verschillende musea die veel vertellen over de geschiedenis van Geel. Maar dat is nog niet alles! Geel staat ook bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving. Van weelderige bossen tot schilderachtige wandelpaden, Geel is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Of je nu een dagtrip plant of een langer verblijf, Geel zal je betoveren en verrassen met zijn onmiskenbare charme en diversiteit.

Op stap door Geel in Geel leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.visit-geel.be

Op stap door Geel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.