Neem de vrijgezel mee naar België!

Feest voor de bruid of bruidegom in spé met een Vlaams tintje!

Vrijgezellenfeest in België Redactioneel door
Foto 1. Beleef een onvergetelijk vrijgezellenfeest in België! Foto: Room of Riddles Antwerpen.

9 april 2016 bijgewerkt: 13 juli 2023 Toerisme Antwerpen, Antwerpen Sta jij voor de opgave om voor iemand een vrijgezellenfeest te organiseren? De bruid of bruidegom in spé moet natuurlijk flink in het zonnetje én voor gek worden gezet. Denk eens verder en kies voor een origineel vrijgezellenfeest in België! Daarmee verras je de vrijgezel pas echt.

Antwerpen: Room of Riddles

ESCAPEROOM - Ook in België hebben ze de escaperoom ontdekt. Bij Room of Riddles moet je een bom onschadelijk maken van een gestoorde wetenschapper die het op Antwerpen heeft gemunt! Los raadsels en puzzels op om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen. Houd de vrijgezel zijn zenuwen onder controle? Dan is hij vast klaar voor het huwelijk!

Lekker uit de band springen kan in Herberg de Dulle Griet in Gent, waar 260 soorten drank zijn te krijgen. Ontdek hier ook de legende van Dulle Griet! Ook in Delirium Café in Brussel sluit je een vrijgezellenfeest in stijl af. Leuk weetje: in dit wereldberoemde café stonden in 2004 maar liefst 2004 soorten bier op de kaart.

Rijkevorsel: Paintball Loods

INDOOR PAINTBALL OF AIRSOFTEN - Voor een activiteit voor stoere vrijgezellen hoef je niet langer te zoeken: Paintball Loods in Rijkevorsel heeft een stoere indoor hal vol oude auto's, schotten, en attributen om je achter te verschuilen. Kies voor één van de spellen en leef je 2,5 uur lang flink uit. Vrijgezellen krijgen natuurlijk een konijnenpak aan! Ook leuk: je kunt hier nu paintballen met korting via DagjeWeg.NL Tickets! Die korting geldt ook voor airsoften, een militair aandoend spel dat voor een flinke adrenalinekick zorgt. Jullie krijgt legerkleding aan en replica's van wapens. Een spannende simulatie waarbij twee teams tegen elkaar strijden.

Brugge: op pad in de chocoladehoofdstad

SMULLEN MAAR! - Leuk voor zoetekauwen, deze originele wandelroute door chocoladehoofdstad Brugge! De 'zoete promenade' leidt jullie naar het chocolademuseum. Daarna lekker op krachten komen in een gezellig Brugs restaurant. 's Middags worden de zintuigen geprikkeld tijdens het proeven van diverse pralines en andere heerlijkheden, om tenslotte met koffie en thee te eindigen in een typisch Brugs etablissement.

Theux: Avonturen tussen de dieren

DIERENVRIEND - Als de vrijgezel een echte dierenvriend is, doe je hem of haar echt plezier met een dagje in Dierenpark Forestia in Theux in de provincie Luik. Hier wonen honderden dieren in een megagroot gebied. Het feest maak je af met een lekkere uitgebreide brunch. Maar om het nog spannender te maken, stuur je de vrijgezel het Avonturenparcours in. Dat parcours kan op aanvraag ook 's nachts worden gelopen, dat is helemaal leuk! Je krijgt een lamp op je hoofd en wandelt zo van boom naar boom!

Houffalize: Actie in de natuur

ARDENNEN - De Ardennen mogen niet ontbreken in dit overzicht. Hier kun je te kust en te keur voor leuke en sportieve activiteiten die elke vrijgezel kan waarderen. Bijvoorbeeld Outdoor Centre Nadrin, die je meeneemt om te kajakken, raften, mountainbiken en quadrijden. Je kunt hier ook boog- of geweerschieten, een teamparcours afleggen of een dropping doen! Dat wordt sowieso een gave dag.

Het Belgische zusje van DagjeWeg.NL heet Uitstappen.BE. Snuffel tussen alle leuke uitjes en activiteiten in België!
Foto 2. Test de zenuwen van de aanstaande bruid of bruidegom in een escaperoom! Foto: Room of Riddles Antwerpen.
Foto 3. De vrijgezel krijgt natuurlijk een gek pak aan. Foto: Paintball Loods.

Laatst gewijzigd: 2023-07-13 19:41:56 · Gepubliceerd: 2016-04-05 16:33:25 - 3809