Dagje Uit met Kinderen Antwerpen

 Dagje uit met kinderen Antwerpen en omgeving

Suske en Wiske Museum

kalmthout, Belgie  -  In de voormalige villa van Willy Vandersteen huist nu een museum over zijn wereldberoemde geesteskinderen Suske en Wiske. In dit speciale kindermuseum geen saaie rondleiding, maar een heuse Striptoer.

Mega Speelstad België

wechelderzande, Antwerpen  -  Mega Speelstad is het grootste binnenpretpark van België. In de botsauto's, de ondergrondse mini-achtbaan of de jungle loop vermaken de kids zich prima!

Plopsa Station Antwerp

antwerpen, Belgie  -  De Smurfen, Lucky Luke, Suske en Wiske, Maya de Bij. Je ontmoet ze allemaal in Plopsa Station Antwerp! Geniet van de leuke attracties in dit vrolijke park en kom spelen in de speeltuin.

Provinciaal Domein De Averegten

heist-op-den-berg, Antwerpen  -  Provinciaal Domein De Averegten bewijst dat de natuur leuk is! Geniet van het groen tijdens een wandeling in het bos, een picknick tussen de weilanden of kom lekker spelen in de natuurspeeltuin.

Teambuilding bij Beat the Barn

antwerpen, Antwerpen  -  Doe mee aan bijzondere groepsactiviteiten met een echt boers tintje. Leid samen de blatende schapen door een ingewikkeld parcours, vier een feestje op de boerderij of kom eens kijken in het melkveebedrijf, waar altijd iets te beleven is.