Groepsuitje Antwerpen

groepsuitje Antwerpen en omgeving

Modemuseum Antwerpen

antwerpen, Belgie  -  Modeliefhebbers opgelet! Het Modemuseum in Antwerpen is helemaal gewijd aan mode en dus zeker een bezoekje waard. De vaste collectie bestaat uit eeuwenoude kledingstukken.

Stedentrip Mechelen

mechelen, Belgie  -  De vriendelijke stad Mechelen heeft voor ieder wat wils. Prachtige historische gebouwen, mooie begeleide wandelingen en de jaarlijkse Hanswijkprocessie.

Teambuilding bij Beat the Barn

antwerpen, Antwerpen  -  Doe mee aan bijzondere groepsactiviteiten met een echt boers tintje. Leid samen de blatende schapen door een ingewikkeld parcours, vier een feestje op de boerderij of kom eens kijken in het melkveebedrijf, waar altijd iets te beleven is.

ZOO Planckendael

mechelen, Belgie  -  ZOO Planckendael is een bijzonder dierenpark. Er zijn niet alleen exotische dieren te zien, maar ook dieren uit de eigen streek.

ZOO Antwerpen

antwerpen, Belgie  -  ZOO Antwerpen is een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Een oudere dierentuin is in Europa bijna niet te vinden! Ingeklemd tussen het Antwerpse stadsleven geeft deze oase van rust ruimte aan meer dan 750 diersoorten.

Suske en Wiske Museum

kalmthout, Belgie  -  In de voormalige villa van Willy Vandersteen huist nu een museum over zijn wereldberoemde geesteskinderen Suske en Wiske. In dit speciale kindermuseum geen saaie rondleiding, maar een heuse Striptoer.

Ruienwandeling

antwerpen, Antwerpen  -  Daal af in de ruien van Antwerpen en ontdek de rijke historie van de stad onder leiding van een gids. Deze modderige tocht leidt door het waternetwerk van Antwerpen. Geheimzinnige anekdotes en leuke weetjes maken deze tocht de moeite waard.

Escape 2300

turnhout, Belgie  -  Kies één van de vier originele kamers van Escape 2300, zoals School of Voetbal. Benieuwd geworden? Een escape room is een gave ervaring!

Belgisch bier brouwen. Hoe gaat dat?

antwerpen, Belgie  -  Hoe brouwen ze in België bier? Bekijk, beleef, ruik en proef het in Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. Tijdens een weekendje Antwerpen mag je de rondleiding in deze bijzondere bierbrouwerij niet overslaan!