Uitstapjes vlakbij Red Star Line Museum

MAS - Museum aan de Stroom

antwerpen, Antwerpen (0.48km)  -  Museum aan de Stroom (MAS) is een opvallend museum in Antwerpen. Hier beleef je de stad in al haar facetten en geniet je van een prachtig uitzicht vanaf het gratis toegankelijke panoramadak.

Kerkschip St Jozef

antwerpen, Belgie (0.67km)  -  Het kerkschip St. Jozef vaart niet, maar ligt voor anker in de haven van Antwerpen. Het lijkt misschien een vreemde combinatie, maar het kerkschip is een bijzondere plek voor iedereen die 'm weet te vinden.

Sint Pauluskerk Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (0.9km)  -  Het interieur van de Antwerpse Sint Pauluskerk lijkt wel een schatkamer! Onder meer schilderijen van beroemde meesters als Rubens, Van Dyck en Jordaens sieren dit barokke kerkgebouw.

Museum De Reede (MDR)

antwerpen, Antwerpen (1.35km)  -  De collectie van Museum de Reede in Antwerpen is geweid aan grafiek: litho's, gravures, houtdrukken, etsen en tekeningen. De uitgebreide en unieke collectie van Museum De Reede omvat in het bijzonder werk van drie meesters in grafische kunst:...

Ruienwandeling

antwerpen, Antwerpen (1.4km)  -  Daal af in de ruien van Antwerpen en ontdek de rijke historie van de stad onder leiding van een gids. Deze modderige tocht leidt door het waternetwerk van Antwerpen. Geheimzinnige anekdotes en leuke weetjes maken deze tocht de moeite waard.

Antwerp by bike

antwerpen, Antwerpen (1.53km)  -  Verken de prachtige stad Antwerpen per fiets en sluit aan bij één van de leuke rondritten onder begeleiding van een gids. Een originele manier om de hotspots in de stad te ontdekken!

Robuust - Zero Waste Shop

antwerpen, Belgie (1.57km)  -  Robuust is een biologische speciaalzaak met een bijzondere levensvisie: precycleren! Hier worden geen verpakkingen gebruikt om het milieu te sparen en streekproducten voorrang te geven.

Modemuseum Antwerpen

antwerpen, Belgie (1.63km)  -  Modeliefhebbers opgelet! Het Modemuseum in Antwerpen is helemaal gewijd aan mode en dus zeker een bezoekje waard. De vaste collectie bestaat uit eeuwenoude kledingstukken.

Museum Plantin-Moretus

antwerpen, Antwerpen (1.69km)  -  In Museum Plantin-Moretus vind je een oude drukkerij die nog helemaal intact is. Dwaal rond door het historische huis van een vooraanstaande familie, een prachtige bibliotheek en nog veel meer!

Lush Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.78km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

Chocolade experience Chocolate Nation

antwerpen, Antwerpen (2km)  -  Zodra je de deur opent bij Chocolate Nation komt de chocoladegeur je al tegemoet. Stap in de jungle, reis mee met de cacaobonen naar de Antwerpse haven, zie hoe bonbons worden gemaakt en proef de smaken van de chocoladefonteinen.

ZOO Antwerpen

antwerpen, Belgie (2.12km)  -  ZOO Antwerpen is een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Een oudere dierentuin is in Europa bijna niet te vinden! Ingeklemd tussen het Antwerpse stadsleven geeft deze oase van rust ruimte aan meer dan 750 diersoorten.

Vogelenmarkt Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (2.23km)  -  Elke zondag van het jaar staat de Vogelenmarkt er weer. Bezoek deze gezellige en traditionele markt, vol gevederde vriendjes. Maar inmiddels is het aanbod veel groter geworden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Red Star Line Museum