Antwerp by bike

antwerpen, Antwerpen  -  Verken de prachtige stad Antwerpen per fiets en sluit aan bij één van de leuke rondritten onder begeleiding van een gids. Een originele manier om de hotspots in de stad te ontdekken!

Museum De Reede (MDR)

antwerpen, Antwerpen (0.2km)  -  Het beste van de prentkunst bewonder je in dit Antwerpse museum, waar de focus ligt op de meesters Francisco Goya, Félicien Rops en Edvard Munch.

Diamantmuseum DIVA

antwerpen, België (0.21km)  -  In Diamantmuseum DIVA, Antwerp Home of Diamants staat de geschiedenis van de stad Antwerpen met dit fonkelende edelmetaal centraal.

Ruienwandeling

antwerpen, Antwerpen (0.22km)  -  Daal af in de ruien van Antwerpen en ontdek de rijke historie van de stad onder leiding van een gids. Deze modderige tocht leidt door het waternetwerk van Antwerpen. Geheimzinnige anekdotes en leuke weetjes maken deze tocht de moeite waard.

Robuust - Zero Waste Shop

antwerpen, België (0.23km)  -  Robuust is een biologische speciaalzaak met een bijzondere levensvisie: precycleren! Hier worden geen verpakkingen gebruikt om het milieu te sparen en streekproducten voorrang te geven.

Museum Plantin-Moretus

antwerpen, Antwerpen (0.29km)  -  In Museum Plantin-Moretus vind je een oude drukkerij die nog helemaal intact is. Dwaal rond door het historische huis van een vooraanstaande familie, een prachtige bibliotheek en nog veel meer!

Museum Plantin-Moretus

antwerpen, Antwerpen (0.29km)  -  In Museum Plantin-Moretus, de enige overgebleven drukkerij uit de barok en renaissance, kunnen bezoekers de grote collectie typografisch materiaal bewonderen. Het museum is erkend als UNESCO Werelderfgoed.

Modemuseum Antwerpen

antwerpen, België (0.35km)  -  Modeliefhebbers opgelet! Het Modemuseum in Antwerpen is helemaal gewijd aan mode en dus zeker een bezoekje waard. De vaste collectie bestaat uit eeuwenoude kledingstukken.

Onze Lieve Vrouwekathedraal Antwerpen

antwerpen, België (0.41km)  -  Al vijfhonderd jaar is de Onze Lieve Vrouwekathedraal een bepalend onderdeel van de stad Antwerpen. De kathedraal is één brok geschiedenis en het interieur weerspiegelt verschillende tijdsperioden.

Ganterie Boon

antwerpen, België (0.47km)  -  Ganterie Boon heeft handschoenen in alle soorten en maten. Bekijk de collectie van meer dan tienduizend paar!

Sint Pauluskerk Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (0.68km)  -  Het interieur van de Antwerpse Sint Pauluskerk lijkt wel een schatkamer! Onder meer schilderijen van beroemde meesters als Rubens, Van Dyck en Jordaens sieren dit barokke kerkgebouw.

Chocolaterie Neuhaus

antwerpen, België (0.69km)  -  Bij een dagje Antwerpen hoort ook een bezoekje aan Chocolaterie Neuhaus. Hier is de lekkerste Belgische chocolade te vinden.

Het Rubenshuis

antwerpen, Antwerpen (1.01km)  -  Ontmoet de Vlaamse schilder Peter Paul Rubens in zijn huis aan de Wapper. Hij woonde hier bijna zijn hele leven en het huis is nu een museum.

Vogelenmarkt Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.04km)  -  Elke zondag van het jaar staat de Vogelenmarkt er weer. Bezoek deze gezellige en traditionele markt, vol gevederde vriendjes. Maar het aanbod is inmiddels veel groter geworden.

Winkelcentrum Stadsfeestzaal

antwerpen, België (1.15km)  -  De Stadsfeestzaal in Antwerpen is een uniek winkelcentrum in Antwerpen. Bezoek dit centrum met haar veertig winkels in het midden van de winkelstraat Meir.

MAS - Museum aan de Stroom

antwerpen, Antwerpen (1.15km)  -  Museum aan de Stroom (MAS) is een opvallend museum in Antwerpen. Hier beleef je de stad in al haar facetten en geniet je van een prachtig uitzicht vanaf het gratis toegankelijke panoramadak.

Stadsschouwburg Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.16km)  -  Het bruist in Stadsschouwburg Antwerpen, met al die muziek, shows en musicals. Er staan grote namen op het programma, maar er zijn ook kleine pareltjes te ontdekken.

Ontsnap uit Room of Riddles in Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.25km)  -  Je zit opgesloten in een vreemde ruimte en de klok tikt! Doorzoek de kamer, vind aanwijzingen en los zo snel mogelijk puzzels en raadsels op. Lukt het jou om binnen een uur uit deze escaperoom te ontsnappen?

Lush Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.29km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

FOMU - Fotomuseum Antwerpen

antwerpen, België (1.37km)  -  Het Fotomuseum in Antwerpen belicht de ins en outs van fotografie. Het museum heeft vaak tentoonstellingen van spraakmakende fotografen en wordt bezocht door mensen uit de hele wereld.

Theater Elckerlyc

antwerpen, Antwerpen (1.39km)  -  In hartje Antwerpen ligt het mooie Theater Elckerlyc, met een programma boordevol humor, theater, shows en muziek.

Red Star Line Museum

antwerpen, België (1.53km)  -  Het Red Star Line Museum neemt je mee op reis, samen met de landverhuizers die hun geluk gingen zoeken in het verre Amerika. Hun startpunt: havenstad Antwerpen.

Chocolade experience Chocolate Nation

antwerpen, Antwerpen (1.82km)  -  Zodra je de deur opent bij Chocolate Nation komt de chocoladegeur je al tegemoet. Stap in de jungle, reis mee met de cacaobonen naar de Antwerpse haven, zie hoe bonbons worden gemaakt en proef de smaken van de chocoladefonteinen.

Fundustry Antwerpen

Fundustry Antwerpen

€ 15,- korting per ticket Leef je uit in de stoere indoor hal vol oude auto's, schotten, attributen om je achter te verschuilen en potentiële tegenstanders! Elke dag zijn hier gave paintball-activiteiten te doen. Er worden verschillende spellen gespeeld.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Antwerpse Spookwandeling