Uitstapjes vlakbij Antwerp by bike

Museum De Reede (MDR)

antwerpen, Antwerpen (0.2km)  -  De collectie van Museum de Reede in Antwerpen is geweid aan grafiek: litho's, gravures, houtdrukken, etsen en tekeningen. De uitgebreide en unieke collectie van Museum De Reede omvat in het bijzonder werk van drie meesters in grafische kunst:...

Diamantmuseum DIVA

antwerpen, Belgie (0.21km)  -  In Diamantmuseum DIVA, Antwerp Home of Diamants staat de geschiedenis van de stad Antwerpen met dit fonkelende edelmetaal centraal.

Ruienwandeling

antwerpen, Antwerpen (0.22km)  -  Daal af in de ruien van Antwerpen en ontdek de rijke historie van de stad onder leiding van een gids. Deze modderige tocht leidt door het waternetwerk van Antwerpen. Geheimzinnige anekdotes en leuke weetjes maken deze tocht de moeite waard.

Robuust - Zero Waste Shop

antwerpen, Belgie (0.23km)  -  Robuust is een biologische speciaalzaak met een bijzondere levensvisie: precycleren! Hier worden geen verpakkingen gebruikt om het milieu te sparen en streekproducten voorrang te geven.

Museum Plantin-Moretus

antwerpen, Antwerpen (0.29km)  -  In Museum Plantin-Moretus vind je een oude drukkerij die nog helemaal intact is. Dwaal rond door het historische huis van een vooraanstaande familie, een prachtige bibliotheek en nog veel meer!

Modemuseum Antwerpen

antwerpen, Belgie (0.35km)  -  Modeliefhebbers opgelet! Het Modemuseum in Antwerpen is helemaal gewijd aan mode en dus zeker een bezoekje waard. De vaste collectie bestaat uit eeuwenoude kledingstukken.

Ganterie Boon

antwerpen, Belgie (0.47km)  -  Ganterie Boon heeft handschoenen in alle soorten en maten. Bekijk de collectie van meer dan tienduizend paar!

Sint Pauluskerk Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (0.68km)  -  Het interieur van de Antwerpse Sint Pauluskerk lijkt wel een schatkamer! Onder meer schilderijen van beroemde meesters als Rubens, Van Dyck en Jordaens sieren dit barokke kerkgebouw.

Vogelenmarkt Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.04km)  -  Elke zondag van het jaar staat de Vogelenmarkt er weer. Bezoek deze gezellige en traditionele markt, vol gevederde vriendjes. Maar inmiddels is het aanbod veel groter geworden.

MAS - Museum aan de Stroom

antwerpen, Antwerpen (1.15km)  -  Museum aan de Stroom (MAS) is een opvallend museum in Antwerpen. Hier beleef je de stad in al haar facetten en geniet je van een prachtig uitzicht vanaf het gratis toegankelijke panoramadak.

Stadsschouwburg Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.16km)  -  Het bruist in Stadsschouwburg Antwerpen, met al die muziek, shows en musicals. Er staan grote namen op het programma, maar er zijn ook kleine pareltjes te ontdekken.

Lush Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (1.29km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

FOMU - Fotomuseum Antwerpen

antwerpen, Belgie (1.37km)  -  Het Fotomuseum in Antwerpen belicht de ins en outs van fotografie. Het museum heeft vaak tentoonstellingen van spraakmakende fotografen en wordt bezocht door mensen uit de hele wereld.

Red Star Line Museum

antwerpen, Belgie (1.53km)  -  Het Red Star Line Museum neemt je mee op reis, samen met de landverhuizers die in de 20ste -eeuw hun geluk gingen zoeken in het verre Amerika. Hun startpunt: havenstad Antwerpen.

Chocolade experience Chocolate Nation

antwerpen, Antwerpen (1.82km)  -  Zodra je de deur opent bij Chocolate Nation komt de chocoladegeur je al tegemoet. Stap in de jungle, reis mee met de cacaobonen naar de Antwerpse haven, zie hoe bonbons worden gemaakt en proef de smaken van de chocoladefonteinen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Antwerp by bike