1

Wandelen in Antwerpen - GESLOTEN




Wandelen in Antwerpen - GESLOTEN

De activiteiten van wandelgids van 7CQ zijn definitief gestopt.

Bezoek meer dan 25 Belgische steden volgens het unieke "7CQ-wandelconcept".

Dit superleuke en inmiddels ook erg populaire wandelconcept bestaat uit één grote wandellus die opgedeeld is in drie deeltrajecten (groen / blauw / rood) van telkens anderhalf uur, met de toeristische dienst als start- en eindpunt. Elk deeltraject omvat telkens zeven speciale foto's die al wandelend in de juiste volgorde moeten worden gezet. Op de achterkant van iedere fotokaart staat een historische noot, een op te lossen vraag en de instructies om de volgende foto te vinden.

Antwerpen

Antwerpen is een veelzijdige stad, die van alles te bieden heeft. Cultuursnuivers vinden hier prachtige historische plaatsen en musea. Zo staan er alleen in het centrum al vijf grote historische kerken. Door de ligging aan de Schelde is Antwerpen één van de grootste havensteden van de wereld. De stad staat bekend als centrum van de diamantindustrie. Ook is er een groot winkelaanbod.

Wandelen in Antwerpen - GESLOTEN in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.7cq.be

Wandelen in Antwerpen - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.