Spannende avonturen in Giethoorn

In Giethoorn, het Venetiƫ van Holland, is Hotel Brasserie de Pergola het toneel voor een enerverend bedrijfsuitje of familiedag. Beleef een spannende Italiaanse smokkelavond, ga de strijd aan met de Russische maffia of stap bij mooi weer in een doorzichtige bol en loop over het water. Bekijk hier vast wat spannende of juist ontspannende activiteiten:

Bezoek www.depergola.nl »

Hotel Brasserie de Pergola organiseert hilarische activiteiten voor een gezellige dag met vriendinnen, een familiedag of misschien wel een bedrijfsuitje. Erg leuk is bijvoorbeeld de Ladies Day. Eerst geniet je samen met je vriendinnen lekkere chocoladekoekjes met een potje thee. Daarna maak je een prachtige kanotocht door het prachtige Giethoorn en kun je pauzeren waar je wilt, voor een lekkere picknick!

Hotel

Verliefd geworden op Giethoorn? Blijf dan overnachten in het Hotel van de Pergola. Er zijn hier 21 rookvrije kamers met heerlijke lits-jumeaux bedden, een eigen bad met douche en sommige kamers hebben zelfs een whirlpool! En nog een leuk extraatje: in het hele hotel kun je draadloos internetten.

Tip: Hotel Brasserie De Pergola verhuurt ook een aantal fluisterboten en een rondvaartboot.

Hotel Pergola

Spannende avonturen in Giethoorn in Giethoorn leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.depergola.nl »

Spannende avonturen in Giethoorn

Foto 1

Spannende avonturen in Giethoorn

Foto 2

Spannende avonturen in Giethoorn

Foto 3

Spannende avonturen in Giethoorn

Foto 4