1

Paintballen als een prof bij Millennium Paintball Veghel - GESLOTEN




Paintballen als een prof bij Millennium Paintball Veghel - GESLOTEN

Let op: Millennium Paintball Veghel is gesloten!Millennium Paintball Veghel is een droom voor iedere paintballer. Zelfs de professionele paintballers komen speciaal naar Veghel om te trainen op deze spectaculaire locatie!

Let op: Millennium Paintball Veghel is gesloten!Iedereen vindt op dit eerste officiële indoor millennium paintballveld van Nederland een compleet nieuwe uitdaging. Probeer het ook! De paintballbaan in Veghel is uniek in Nederland, want als enige voldoet dit veld aan de Europese eisen. Dat maakt Veghel tot het nieuwe Mekka van de paintballsport. Het enige professionele paintballteam van Nederland, Amsterdam Heat, komt hier trainen. Maar ook gewone paintballers mogen het veld betreden voor een serieus potje paintball. Zomer of winter: deze baan is altijd open!

Paintballen

Loop eens binnen tijdens een training van de profs bij Millennium Paintball Veghel om inspiratie op te doen. En om later natuurlijk zelf de paintballuitrusting aan te trekken. Op reservering mag iedereen een dagje paintballen op het gloednieuwe veld. Er zijn verschillende arrangementen. Neem vrienden, collega's of het team mee en ga deze uitdaging aan!

 Bezoek www.millenniumveghel.nl

Paintballen als een prof bij Millennium Paintball Veghel - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.