1

Geitenboerderij De Groote Stroe


-advertentiepositie-



Geitenboerderij De Groote Stroe

Maak een rondleiding over Geitenboerderij De Groote Stroe en maak kennis met de Stroese Dame geitenkaas, gemaakt door de boer en de boerin. Geitenboerderij De Groote Stroe heeft een groot assortiment aan biologische boerengeitenkazen. Volg een rondleiding op de boerderij, ontmoet de geiten, proef een stukje kaas en leer hoe het gemaakt wordt.

De geitenkaasjes worden aangeboden op de biologische boerenmarkt in Utrecht. Deze is elke vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur op het Vredenburgplein, uitgang Hoog Catharijne, in Utrecht. Voor andere verkooppunten: zie de website of stuur een e-mail met je bestelling.

Elke eerste zondag van de maand is er geitenyoga op de boerderij. Door te knuffelen met geiten maak je serotonine, het gelukshormoon, aan; extra ontspannen en een leuke manier om te genieten op Geitenboerderij De Groote Stroe.

Geitenboerderij De Groote Stroe in Stroe leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.degrootestroe.nl

Geitenboerderij De Groote Stroe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.