1

Uitstapjes vlakbij Geitenboerderij De Groote...

-aanbevolen door adverteerder-

Relaxsauna The White House

voorthuizen, Gelderland (3.39km)  -  Op camping De Zanderij is de relaxsauna The White House ook voor buitenstaanders toegankelijk. Geniet van het comfort van een eigen sauna.

Monkey Town Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (3.44km)  -  De naam zegt het al: bij Monkey Town klim en klauter je in het rond als een aap! Spring op de glijbaan, beland in de ballenbak en ren snel verder naar de bouwhoek met super Lego.

Binnentuin over God

voorthuizen, Gelderland (4.14km)  -  De vele verhalen die de Bijbel en het christelijk geloof rijk zijn, komen tot leven in de Binnentuin over God op landgoed Pauwenhof.

Stal Jacobs

voorthuizen, Gelderland (4.29km)  -  Genieten van een heerlijk paarden- of ponyritje door het Veluwse bos? Of samen een paardentaart maken? Het kan bij Stal Jacobs in Voorthuizen!

Puurveense Molen

kootwijkerbroek, Gelderland (4.44km)  -  Bezoek de Puurveense Molen in Kootwijkerbroek en ontdek de bijzondere levensloop van dit gerestaureerde, nieuwe rijksmonument.

Zandsculpturen Garderen: typisch Nederlands in zand

garderen, Gelderland (4.5km)  -  Maak een reis door heden en het verleden van ons land! Zandsculpturen Garderen staat dit jaar in het teken van alles wat typisch Nederlands is. Bewonder indrukwekkende zandbeelden van de koninklijke familie en bekijk de oud-Hollandse spelletjes,...

De Beeldentuin met showroomdorp

garderen, Gelderland (4.5km)  -  Zover het oog reikt alleen maar beelden in De Beeldentuin in Garderen! Bewonder de verschillende beelden en bezoek het showroomdorp met woon- en tuindecoratie.

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (4.55km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

Uitkijktoren De Zandloper

kootwijk, Gelderland (4.76km)  -  Beklim uitkijktoren De Zandloper en ontdek het grootste zandverstuivingsgebied van West-Europa. Ontdek ook hoe de bijzondere toren aan zijn naam is gekomen.

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (4.76km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

Wilbrinkbos

voorthuizen, Gelderland (4.82km)  -  Aan een rond 1200 ontstane hessenweg ligt landgoed Zandbergen, met het het Wilbrinkbos.

HeliFlight

kootwijkerbroek, Gelderland (4.86km)  -  Les in een helikopter, stap in voor een rondvlucht of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft. HeliFlight deelt de passie voor helikopters op bijzondere wijze.

Wilde Kamp en Bergsham

garderen, Gelderland (4.89km)  -  Uitgesleten in een hoge stuwwal ontstonden kleine dalletjes, die de omgeving Wilde Kamp en Bergsham tot een golvend landschap maken.

Boerderij het Molentje

garderen, Gelderland (5.07km)  -  Boerderij het Molentje deed vroeger dienst als noodstop voor reizigers. Nu is het een heerlijke locatie voor bedrijfsuitjes en andere feestjes.

Recreatiegebied Zeumeren

voorthuizen, Gelderland (5.11km)  -  Recreatiegebied Zeumeren is dé plek in de Valleiregio om te genieten van water, zon en strand. Niet alleen met zon, ook met minder mooi weer is er veel te doen.

Biologische Tuinderij de Elzenkamp

voorthuizen, Gelderland (5.19km)  -  In de biologische tuinen van De Elzenkamp krijg je de groente krakend vers van het land. Vrijdag en zaterdag is de Veldwinkel open. Met een abonnement op een groente- of fruittas kun je zelfs elke week een tas vol vitaminen ophalen.

High tea in een hippe caravan

voorthuizen, Gelderland (5.26km)  -  Verras een vriendin, moeder of zus met een heerlijke high tea op een prachtige locatie! De retro caravan van Miri's High Tea rijdt naar iedere gewenste locatie, waar binnen de lekkerste taartjes en hapjes wachten.

Zwembad De Heuvelrand

voorthuizen, Gelderland (5.3km)  -  Bij zwembad de Heuvelrand in Voorthuizen beleven jong en oud een spetterend dagje uit. Vermaak je in het Sprayparc met allerlei waterfonteinen of trek zoveel mogelijk baantjes in het wedstrijdbad.

Leisurelands Zeumeren: van voetgolf tot waterplezier

voorthuizen, Gelderland (5.33km)  -  Sla een balletje op het golfcourt, daag familieleden of collega's uit tijdens een zeskamp of geniet van een middag vol waterplezier op de waterskibaan. Paviljoen Zeumeren is het startpunt voor een heerlijk dagje uit!

Ouwendorperhoeve

garderen, Gelderland (5.45km)  -  Maak kennis met verschillende diersoorten bij de Ouwendorperhoeve. De boerderij geeft een ware boerderijbeleving. Ook worden hier leuke boerenmarkten en festijnen gehouden.

Molen de Hoop in Garderen

garderen, Gelderland (5.54km)  -  Net naast het centrum van Garderen staat korenmolen de Hoop te pronken. Deze molen draait nog steeds. Onderin vind je het Toeristisch Informatie Punt. En als de molenaars er zijn kun je ook de rest bekijken.

Dorpspomp Garderen

garderen, Gelderland (5.7km)  -  Voor dorstige fietsers en wandelaars is de fraai gerestaureerde Dorpspomp in Garderen een uitkomst. Zwengelen maar en je hebt topwater van 35 meter onder de grond. Getest en goedgekeurd.

De Groenerie Harskamp

harskamp, Gelderland (5.76km)  -  Bij De Groenerie speel je in een boerenbinnentuin, vis je in de forelvisvijver of bewonder je vlinders in de vlindertuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Geitenboerderij De Groote Stroe