Uitstapjes vlakbij IJzertijdboerderij

Wekeromse Zand

wekerom, Gelderland  -  Het Wekeromse Zand is een van de weinige stuifzandgebieden van Nederland. Het gebied is 100 hectare groot en wordt door moeflons en heidekoetjes open gehouden.

Plattelandswinkel et Schuurtje

lunteren, Gelderland (2.17km)  -  Bij plattelandswinkel et Schuurtje kun je gewoon je dagelijkse boodschappen doen. Met het verschil dat je weet waar de producten vandaan komen: uit de streek. Koop eerlijke groente, fruit, melk, boter, vlees en nog veel meer in deze knusse winkel.

Farm Fields

wekerom, Gelderland (2.94km)  -  Proef de biologische wijn van Eco Fields, een rietgedekte boerderij die ook gebruikt kan worden als ontvangst- en demonstratieruimte. Koop hier verse boerenproducten als vlees en wijn of volg een rondleiding over het bedrijf.

Sauna De Veluwe

lunteren, Gelderland (3.46km)  -  Sauna & Beauty De Veluwe ligt direct naast het station in Lunteren. Geniet hier van de sauna's en diverse behandelingen. Tijd om te ontspannen!

Museum Lunteren

lunteren, Gelderland (3.71km)  -  In het Veluwse dorpje Lunteren bevindt zich Museum Lunteren. Bekijk Lunteren door de jaren heen in foto's en ansichtkaarten. En spot de bijzondere babymammoet die hier woont!

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (4.58km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

Borduurmuseum Het losse steekje

barneveld, Gelderland (4.72km)  -  Borduren is een kunst, dat bewijst het Borduurmuseum in Barneveld. Kunstwerken als de Nachtwacht, compleet nageborduurd, sieren hier de wanden. Bekijk de prachtige borduurwerken en luister naar de enthousiaste verhalen van borduurder Jan Westeneng.

HeliFlight

kootwijkerbroek, Gelderland (4.82km)  -  Stap in voor een rondvlucht, doe een helikopterdropping of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft bij HeliFlight!

Zintuigentuin Barneveld

barneveld, Gelderland (4.84km)  -  Bezoek de Zintuigentuin in Barneveld en ontdek een tuin waar al je zintuigen worden geprikkeld. Verken samen met de natuur de gebieden horen, zien, voelen, ruiken en proeven.

Doesburgermolen Ede

ede, Gelderland (5.1km)  -  Net iets buiten Ede staat nog een authentieke molen: de Doesburgermolen. Een molenaar vertelt graag meer over de molen en zijn werking en over de rijke geschiedenis die de molen kent.

Schaffelaartheater

barneveld, Gelderland (5.93km)  -  Bekijk de meest uiteenlopende tentoonstellingen in Barneveld. Het Schaffelaartheater, vernoemd naar de bekende Jan van Schaffelaar, heeft voor ieder wat wils!

Intratuin Barneveld

barneveld, Gelderland (5.96km)  -  Intratuin Barneveld heeft niet alleen alles voor de tuin, maar beschikt ook over een uitgebreide kookafdeling waar regelmatig demonstraties gegeven worden.

Kinderboerderij Schaffelaar

barneveld, Gelderland (6km)  -  Bezoek de nieuwe kinderboerderij van Barneveld, Kinderboerderij Schaffelaar en ontdek het Schaffelaar Erf op Landgoed Schaffelaar. Verken de oude schuur die onlangs omgebouwd is tot een dierenverblijf.

Belevingscentrum Missie en Media

barneveld, Gelderland (6km)  -  VR, games, persoonlijke verhalen: in de belevingswereld Missie en Media van de christelijke radiozender TWR ontdek je de wereld van de zending. En de belangrijke rol die radio en andere media hierin spelen.

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (6.07km)  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

Landgoed Kernhem

ede, Gelderland (6.08km)  -  Landgoed Kernhem, een van de oudste landgoederen van Nederland, is een geliefde trouwlocatie. Beleef Kernhem te voet en ontdek de dikste eik van Gelderland!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van IJzertijdboerderij