1

Flyboarden: vlieg als een superheld en duik als een dolfijn


-advertentiepositie-



Flyboarden: vlieg als een superheld en duik als een dolfijn

Let op: Dit uitstapje is niet meer te bezoeken. Als een ware superheld stijg je boven het water uit en duik je vervolgens als een dolfijn weer het water in. Flyboarden is een spectaculaire ervaring! Het gevoel van vrijheid en de enorme kick die deze sport geeft wil je blijven voelen. Uitproberen? Trek de stoute schoenen en een wetsuit aan en ga flyboarden met Sky Watersports.

Wat is flyboarden?

Je vliegt tot meters boven het water en zweeft rond als een echte superheld. Het flyboard zit met een lange slang verbonden aan de jetski, deze zorgt vervolgens voor de waterdruk en dat je uit het water vliegt. De instructeurs zitten op de jetski's en regelen de waterkracht. Zij bepalen hoe hoog en hoe snel je vliegt, dus het is een veilige ervaring. De instructeurs houden rekening met jouw niveau, dus flyboarden is voor iedereen een uitdaging. Het leuke van flyboarden is dat iedereen het vrij snel onder de knie heeft en dus binnen no time boven het water vliegt. Pas maar op, want voor je het weet raak je verslingerd aan deze gave sport!

Ook flyboarden?

Sky Watersports heeft veel ervaring en weet wat er nodig is om iedereen een onvergetelijke ervaring aan te bieden. Ideaal voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Overtuig jezelf en kom deze zomer flyboarden op één van de prachtig gelegen locaties:
  • Beachclub Lust in Vinkeveen
  • Flyboard Experience Veendam
Om je sportieve dag helemaal af te maken kun je op elke locatie genieten van een lunch, diner, borrel of feest aan het water. Flyboarden

 Bezoek www.skywatersports.com

Flyboarden: vlieg als een superheld en duik als een dolfijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.