Kerst op Keukenhof


-advertentiepositie-



Kerst op Keukenhof

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kerst op Keukenhof is een van de grootste kerstfairs van Nederland. Van 8 tot en met 11 december vindt alweer de vierde editie van dit grootse evenement plaats op het prachtige terrein van Kasteel Keukenhof. Geniet van de gezellige kerstsfeer op Kerst op Keukenhof: neem een kijkje in het kasteel. bezoek de gezellige kerstmarkt en geniet van de Charles Dickens koren die sfeervolle liederen zingen.

Op het voorterrein van Kasteel Keukenhof is een grote kerstfair waar meer dan 100 standhouders hun (ambachts)vaardigheden en producten presenteren vanuit stijlvolle en uitnodigende pagodetenten. Op het terrein en in het winterpaviljoen zijn allerlei koude en warme heerlijkheden te verkrijgen.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt het indrukwekkende kasteel geopend. In het kasteel wanen de bezoekers zich in een kerstwereld van vroeger: luxe gedekte tafels en rijk gedecoreerde bomen geven de bezoekers de indruk van een adellijke kerst.

Kerst op Keukenhof is geopend van donderdag 8 tot en met zondag 11 december. De openingstijden zijn op donderdag van 11.00

 Bezoek www.kerstopkeukenhof.nl

Kerst op Keukenhof
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.