1

Holland Flowers Festival




Holland Flowers Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

22 februari tot en met 26 februari 2012
Bloemenpracht, lifestyle en business in een uniek evenement


Van woensdag 22 tot en met zondag 26 februari 2012 is het weer tijd voor het Holland Flowers Festival. De grootste overdekte bloementuin in combinatie met de inspirerende lifestyle beurs en de Agri-Business beurs maakt Holland Flowers Festival tot een van de succesvolste evenementen in Nederland.
Bloementuin
De 79ste editie van het Holland Flowers Festival staat dit voorjaar geheel in het teken van India. Een opkomende markt met een veelheid aan kleuren en culturen.
Onder leiding van de bekende tuinontwerper Robert Broekema tonen de tientallen kwekers en hoveniers hun talenten in fleurige tuinen met bloemen, bomen, struiken en andere sierteeltproducten. Een spectaculaire show met de vele bloembolsoorten, die een bron van inspiratie is voor het inrichten van de eigen tuin.


Lifestyle beurs
Bezoekers kunnen niet alleen van een grote en kleurrijke bloementuin genieten, maar ook inspiratie opdoen op de aangrenzende lifestylebeurs. Ruim 100 exposanten presenteren producten voor tuin, huis, interieur en vrije tijd. Vele deskundigen zijn aanwezig om de bezoekers bij te praten over trends en te voorzien van tips en adviezen.
Ook aan de kinderen wordt gedacht met een kinderhoek met diverse spellen. Uiteraard is er in het restaurant gelegenheid voor een kop koffie met gebak of een smakelijke maaltijd.


Agri-Business beurs
Speciaal voor de zakelijke bezoeker is er de Agri-Businessbeurs. Hier presenteren de toeleveranciers van de bloembollensector zich.
Een beurs in een prettige ambiance waar zaken worden gedaan, contacten worden gelegd en vakgenoten de kans krijgen zich te promoten te midden van collega’s, importeurs, exporteurs en aanverwante bedrijven. Een (inter)nationaal trefpunt in het bloembollenvak waar men volop gelegenheid heeft om zicht te informeren over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De Agri-Business beurs mag u als vakgenoot niet missen.


Marktbroeishow
Na het succes van de eerste editie in 2011 zal er in Bovenkarspel opnieuw een marktbroeishow worden georganiseerd waar veel nieuwe cultivars getoond zullen worden.

 Bezoek www.hollandflowersfestival.nl

Holland Flowers Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.