Thomas de Trein in Railz Miniworld




Thomas de Trein in Railz Miniworld

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de herfstvakantie is Thomas de Trein samen met zijn vriendjes op bezoek bij Railz Miniworld! Kun jij ze vinden?! Doe de speciale Thomas Speurtocht door de miniatuurwereld. Vind jij ze allemaal, dan ligt er een leuke beloning voor je klaar! Ook hebben we een speciale Thomas rangeerbaan opgesteld staan in deze weken. Hier kun je je rangeerdiploma halen! Als je meedoet met de rondleiding krijg je nog een speciale opdracht: je mag in de commandocentrale als de verkeersleider opdracht geven een trein te laten vertrekken uit het schaduwstation van achter de miniatuurwereld! Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je vooraf in via info@railzminiworld.com.

Beleef

Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van ruim 500 vierkante meter miniatuurwereld met herkenbare Nederlandse landschappen, die je fantasie prikkelen. Er is van alles te zien en te beleven! Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van ons "Rotterdam in miniatuur", inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa. Je kijkt je ogen uit!

Railz Miniworld

15.000 lampjes

Elke 24 minuten valt de nacht in de miniatuurwereld in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Ruim 15.000 lampjes verlichten het nachtelijke landschap. Bekijk de duizenden modelgebouwen, waaronder ruim vijftig maquettes van herkenbare Rotterdamse gebouwen, zoals het Stadhuis, de Erasmusbrug en de Euromast. De miniatuurbevolking bestaat uit ruim 15.000 figuurtjes. Er rijden ruim honderd treinen en er ligt meer dan twee kilometer rails. Ook rijden tientallen modelauto's rond.

Railz Miniworld is gevestigd op vijf minuten loopafstand van Rotterdam Centraal Station naast het Groothandelsgebouw. De attractie is overdekt en dus ook bij regenachtig weer een prima locatie voor een gezellig uitstapje.

 Bezoek www.railzminiworld.com

Thomas de Trein in Railz Miniworld
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.