1

Dickens Festijn




Dickens Festijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In Deventer vindt het Dickens Festijn plaats op zaterdag 17 en zondag 18 december 2011.
De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 900 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden.
Het Dickens Festijn is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur en wordt jaarlijks bezocht door ruim 150.000 bezoekers. De toegang is gratis. Wel dient er rekening gehouden te worden met een wachttijd bij de toegang in de Walstraat (deze kan oplopen tot 1,5 uur).
Daarnaast vindt van donderdag 15 t/m zaterdag 17 december de jaarlijkse kerstmarkt in de Grote of Lebuïnuskerk plaats.
Tevens is er op 17 december de wekelijkse warenmarkt en op 18 december een markt in kerstsfeer. Op 18 december is het Kerstkoopzondag in de binnenstad. Bovendien vinden er op zondag 18 december onder de titel ‘Deventer Kerststad’ tal van gratis toegankelijke concerten plaats in de kerken met deelname van koren en muziekverenigingen uit Deventer en omgeving. De toegang is gratis.
Meer info: www.vvvdeventer.nl of www.dickensfestijn.nl

 Bezoek www.vvvdeventer.nl

Dickens Festijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.