1

Met korting naar De Tuinbeurs




Met korting naar De Tuinbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Tuinbeurs

In het weekend van vrijdag 10 februari tot en met zondag 12 februari 2012 vindt de 7e editie van Dé Tuinbeurs plaats in de Veemarkthallen te Utrecht. Dé Tuinbeurs staat dit jaar bol van de modeltuinen (20 stuks) met speciale thema's. Tevens wordt op de beurs een uitzonderlijke primeur gepresenteerd, die nog even een verassing blijft. Bij de meer dan 100 uiteenlopende stands kunnen tuingenieters terecht voor onder meer tuinmeubelen, hekwerken, accessoires, kunstwerken, vijvers, buitenkeukens, planten(bakken), tuinhuisjes en whirlpools.

Print de kortingsbon uit en krijg 2,50 euro korting op de entree!

Speciale gast: Rob Verlinden

Dit jaar zal de bekende SBS 6 tuinman Rob Verlinden als speciale gast aanwezig zijn op Dé Tuinbeurs in Utrecht. Op zondag 12 februari verzorgt Rob een aantal interessante workshops over tuinieren waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen. Daarnaast geeft hij een aantal bloemen en planten weg uit zijn eigen collectie!

Modeltuinen met bijzondere en eigentijdse thema's

Nooit eerder waren op Dé Tuinbeurs zoveel modeltuinen te bewonderen! De hoveniers en tuinarchitecten trekken alles uit de kast om het publiek te verassen met de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen voor de tuin in 2012! Onder de meer dan 20 modeltuinen die dit jaar te bewonderen zijn, vindt u bijvoorbeeld een spectaculaire tuin met buitenbioscoop (In en Out), een moderne en duurzame stadstuin (Arie Tuinarchitectuur), een heerlijke relaxtuin (De Botanier) en een speciaal ingerichte belevingstuin (All-in Tuinen). Uw droomtuin vinden? Kom dan naar Dé Tuinbeurs en struin door de prachtig aangelegde tuinen en laat u inspireren. Uiteraard kunt u zich ook direct laten adviseren en voorlichten door de aanwezige hoveniers en tuinontwerpers.

Op zoek naar een goede hovenier in uw omgeving; inspiratie en ideeën opdoen voor (in) uw tuin; leuke tuinaccessoires kopen; advies op maat nodig? Kom dan naar Dé Tuinbeurs in Utrecht!

 Bezoek www.detuinbeurs.nl

Met korting naar De Tuinbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.