1

Kasteel Fair Heeswijk




Kasteel Fair Heeswijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In vervolg op het succes in 2011 wordt van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april 2012 de Kasteel Fair voor de tweede keer georganiseerd in het prachtig gerestaureerde Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther (bij ‘s Hertogenbosch).De Kasteel Fair is een jaarlijks terugkerende Lifestyle Fair voor het hele gezin met een mooi aanbod van unieke Lifestyle producten en proeverijen van delicatessen die bij het komende voorjaar en zomer passen. Daarnaast zijn er veel activiteiten voor het hele gezin. Niemand verveelt zich op de Kasteel Fair Heeswijk!
Bezoekers van de fair kunnen zich laten inspireren door het aanbod van de exposanten, door het kasteel of door een bezoek aan het Kasteelmuseum.

Exposanten en hun producten
De sfeervol ingerichte stands staan helemaal in het teken van het buitenleven. Een kleine greep uit de productcategorieën zijn: food- en keukenaccessoires, antiek, mode, wonen, verzorgingsproducten, spabaden, streekproducten en tuinaccessoires, kunst en nog veel meer.

Activiteiten tijdens de Fair
Op de Fair is veel te doen. Heeft u wel eens een ‘Jack Russel’ race meegemaakt? Fantastisch leuk om te zien en uw hond mag ook meedoen! Ook de roofvogels mag u niet missen. Deze imponerende dieren laten zien hoe ze jagen en geven vliegshows. Tevens worden een aantal demonstraties in het drijven van ganzen gegeven. De ganzendrijver wandelt rond met zijn ganzen en zijn Bordercollie zorgt ervoor dat ze bij elkaar blijven.
Amazones van Friezencarrousel ‘Phaidra’ zullen een prachtige dressuur laten zien met hun Friese paarden, dansend op muziek. Paardenmenner Jan Moonen geeft een paardenmendemonstratie met zijn koets. Willemien van Leersum verzorgt dagelijks een aantal modeshows en de Gilde zal een aantal demonstraties geven met vendelliers, tamboerijnen en bazuinblazers.
Uiteraard is er ook muziek. Op vrijdag en zaterdag treedt conservatoriumstudente Suzanne Zijderveld op met haar harp. Ook zijn er diverse workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen. En natuurlijk kunnen de kinderen lekker knutselen in de knutselhoek.

Vrijdag hoedendag
Nieuw dit jaar is de hoedendag op vrijdag. Degene met de meest originele hoed kan een leuke prijs tegemoet zien. Een jury van 3 man sterk loopt de hele dag rond en zal rond half vier de prijswinnaar bekendmaken.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd tijdens fair. Van een heerlijk kopje echte Italiaanse koffie met gebak tot heerlijke lunchgerechten, tapas en een lekker drankje erbij.

 Bezoek www.xxliving-fair.nl

Kasteel Fair Heeswijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.