Bijzonder Beeckestijn


-advertentiepositie-



Bijzonder Beeckestijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bijzonder Beeckestijn

Win nu vrijkaarten voor Bijzonder Beeckestijn! DagjeWeg.NL geeft nu tien (5x2) vrijkaarten weg.

Op het prachtige Landgoed Beeckestijn is het vanaf eind mei heerlijk genieten van de nieuwste tuintrends en de mooiste spulletjes voor in en rondom het huis. Kom naar de oudste en succesvolste buitenfair Bijzonder Beeckestijn en beleef hét zomerevent van dit jaar!

Alle kraampjes op Bijzonder Beeckestijn zijn gevuld met de mooiste producten. Van biologische lekkernijen tot bijzondere zeedelicatessen en van brocante accessoires tot een mooie nieuwe tuinset. Topontwerpers vertellen wat dé tuintrends zijn voor dit jaar. En je kunt ook nog een heerlijke salade zelf plukken en daarna natuurlijk opeten. Kom naar Velsen-Zuid!

Bijzonder Beeckestijn

Je kunt mooie spulletjes kopen op de fair, maar er is ook van alles te doen. Zoals een workshop cupcakes versieren, een proeverij van allerlei verschillende broden of neem eens een kijkje in de stijlkamer van Ariadne at Home.

Kennemerland

De fair vindt plaats op een toplocatie. Landgoed Beeckestijn is een 18de-eeuws landgoed van grote allure, een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Het is één van de weinige in zijn geheel bewaard gebleven grote landgoederen die aan de duinrand in Kennemerland werden gesticht als zomerverblijven voor Amsterdamse regenten. Tijdens de fair zijn ook de tuinen rondom het landgoed. Een gids van Natuurmonumenten laat de mooiste plekjes zien.

 Bezoek www.bijzonderbeeckestijn.nl

Bijzonder Beeckestijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.