Hollandse kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve

Hollandse kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve

Winterse gezelligheid in tropische oorden; tijdens het kerstevenement van 7 t/m 26 december vindt u in de Orchideeën Hoeve alles wat een kersthart maar wensen kan. Van de gezellige overdekte kerstmarkt met live muziek tot heerlijke gerechten en lekkere glühwein. En dat allemaal in een sfeervol Tiroler decor!

Kerstmarkt
Van zaterdag 7 t/m zondag 22 december kunt op de Hollandse kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve heerlijk kerstshoppen tussen allerlei streek- en handgemaakte producten en lekkernijen. Door de nieuwe opzet is de markt sfeervoller dan ooit en ontstaat er een vrijmarkt-achtige gezelligheid. Tijdens de kaarsjesavonden zijn er swingende kerstkoren en in de weekeinden zijn er diverse liveoptredens die het kerstgevoel compleet maken. De kerstmarkt is geheel overdekt en gratis toegankelijk! Kijk voor alle standhouders en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl

Maar er is nog meer!
Beleef het ultieme kerstgevoel tijdens de sprookjesachtige kaarsjesavonden (do. 12, vr. 13, za. 14, vr. 20 en za. 21 december). Van 17.00 tot 21.00 uur worden de tropische showtuinen verlicht met talloze lampjes en duizenden echte kaarsjes! Ook dit jaar staat de Orchideeën Hoeve weer op scherp en wordt een ruim assortiment klassiek, modern en hip kerstbloemwerk aangeboden om de kerstsfeer in huis compleet te maken. Zelf een bloemstuk maken kan natuurlijk ook tijdens één van de gezellige kerstworkshops bloemschikken (reserveren noodzakelijk).

Kids
Voor de kinderen zijn er in de decembermaand en in de kerstvakantie volop doe-dingen zoals een speurtocht langs wildpaden, papegaaitjes voeren en natuurlijk een nat pak halen in het Mangrovebos speelparadijs.

Kijk voor het volledige decemberprogramma en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl

Hollandse kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.