Deventer op stelten

Deventer op stelten

Hoogstaand buitentheater, theater op stelten en spektakel op hoog niveau in de historische binnenstad van Deventer en het Worpplantsoen aan de overkant van de IJssel.
Van donderdagavond 5 juli t/m zondag 8 juli biedt het festival meer dan 150 gratis toegankelijke voorstellingen uit onder meer Frankrijk, Australië, Spanje, Italië, Engeland, Duitsland, België en Nederland: van groots en meeslepend tot ingetogen en klein, van komisch en acrobatisch tot diepgravend.

Het festival biedt podium aan nationale en internationale topacts, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek en het gebruik van stelten als theatervorm, naast buitentheater en voorstellingen die de stad meer in figuurlijke zin op stelten zetten.
‘Deventer Op Stelten’ is inmiddels uitgegroeid tot één van meest aansprekende festivals op het gebied van buitentheater in Nederland en is één van de meest spraakmakende evenementen in Overijssel.
Het festival is jaarlijks in juli. De toegang is gratis!

In 2012 vindt het festival plaats op donderdagavond (openingsvoorstellingen), vrijdagavond, zaterdagmiddag en -avond en zondagmiddag.

Deventer op stelten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.