Dancetour Goes


-advertentiepositie-



Dancetour Goes

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De totale line-up van Goes is bekend! Op 29 juli staan R3hab, Vato Gonzalez, Roog, Mitch Crown, BIGGI, Roman Anthony en DJ Knock Out Winaar: Benjamin Scott achter de draaitafels van Dancetour Goes op de Grote Markt. Van 13.00 uur - 22.00 uur belooft het één groot feest te worden!

Het evenement Dancetour is de hoofdactiviteit van het concept ‘Dancetour—bringing people together’. Het evenement vindt in twaalf verschillende steden plaats in de maanden april tot en met september. Met DJ’s als Marco V, DJ Chuckie, Quintino en Sunnery James & Ryan Marciano wordt de ultieme beleving gecreëerd voor de bezoekers. Het is een gratis toegankelijk evenement voor iedereen, waardoor er ook een diversiteit aan publiek komt. Op Dancetour staan top DJ’s geprogrammeerd, is het geluid goed en de bezoekers worden meegenomen door de gezellige sfeer op het terrein.

De Dancetour projecten hebben een educatief karakter, waarbij er samengewerkt wordt met jongeren van verschillende onderwijsinstellingen, poppodia, lokale horeca, jongerencentra en instellingen voor mensen met een beperking. De projecten zijn opgezet rondom de thema’s ontwikkelingswerk, mensen met een beperking, jeugd en onderwijs.

 Bezoek www.dancetour.nl

Dancetour Goes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.