Open Studio Dagen




Open Studio Dagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2012 staan de studiodeuren die normaal gesloten blijven wagenwijd open. Voor de 5de keer op het Media Park Hilversum. Kom jij ook?

OSD-radio

Ook dit jaar is er weer van alles te zien, te doen en te leren rondom de Nederlandse media. Neem bij Beeld en Geluid een kijkje in de unieke Experience, schiet in de lach om André van Duin of doe de achter de schermen tour. In het atrium van Beeld en Geluid wordt door talenten van verschillende omroepen live radio gemaakt en kan je een workshop volgen van een bekende DJ, onder begeleiding van de Radiocoach.

Bekijk de nieuwste decors

In de studio’s op het Media Park heb jij de primeur! Zo zie je het nieuwe decor van Voetbal International en kan je zelf plaats nemen achter de desk van RTL Boulevard; hoe voelt dat? In studio 23 van omroep MAX bewonder je de schilderijen uit het programma ‘Sterren op het doek’ en zie je als eerste het decor van het nieuwe programma Studio MAX Live. In de korte film ‘van idee tot TVee’ legt Ron Boszhard je uit hoe een televisieprogramma gemaakt wordt.

Ga zelf aan de slag

Je kan ook zelf aan de slag! Zo worden diverse mediaworkshops gegeven waarin je de kneepjes van het vak leert. Voor kinderen tot 15 jaar heeft dagjemaken.nl een leuke en leerzame Kidsroute uitgezet, waarmee je prachtige prijzen kan winnen. En als je even wilt bijkomen van alle indrukken geniet je van een hapje en een drankje op het Mediaplein waar ook diverse optredens gepland zijn.

 Bezoek www.openstudiodagen.nl

Open Studio Dagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.