Senioren Expo 2013

Senioren Expo 2013

Senioren Expo 2013
De 11de editie van de Senioren Expo wordt gehouden van dinsdag 15 t/m zondag 20 januari in het NH Koningshof te Veldhoven.
Openingstijden
Iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur. Grote toeloopDe eerste editie van de SENIOREN EXPO duurde vier dagen. Maar door de grote toeloop van bezoekers dwong ons de beurs te verlengen van vier naar zes dagen. Het is nu al jaren een zeer druk bezochte zesdaagse beurs.
Samenwerking
Het jarenlange succes van de beurs is mede te danken aan de samenwerking met KBO-Brabant. Dit is de grootste provinciale belangenorganisatie voor senioren in Nederland. KBO-Brabant heeft ruim 134.500 leden die verdeeld zijn over 314 afdelingen. Maar de SENIOREN EXPO richt zich niet alleen op de leden van KBO-Brabant. Via onze media partner Wegener worden alle 750.000 50-plussers benaderd.
De 50-plussers van nu, een goede doelgroep
De omvangrijke doelgroep van 50-plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet ‘achter de geraniums’ maar is actief. Zij willen hun vrije tijd op een prettige manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50-plussers zo’n 30 tot 50% hoger dan van de veertigers.De conclusie is duidelijk: relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen.

Senioren Expo 2013

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.