Frisse Voorjaarssurvival voor kids


-advertentiepositie-



Frisse Voorjaarssurvival voor kids

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De wolken verdwijnen, de zon komt weer tevoorschijn. Het wordt lente en wij gaan weer lekker naar buiten! Vanaf maart kun je bij SEC Survivals kiezen voor onze voorjaarssurvival. Een actieve survivaltocht in de natuur van Almere, met speelse onderdelen om na de koude wintermaanden weer lekker actief te worden in de buitenlucht.

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een deskundige en enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. De survival wordt aangepast aan hoe oud en sportief de deelnemers zijn, zodat iedereen mee kan doen. Het is geen wedstrijd; plezier staat voorop!

Zoals bij alle survivals ga je de aan de slag met onderdelen als spaghettibruggen, boogschieten, touwparcours, camotunnels, klimwand en nog veel meer. Maar de voorjaarssurvival is anders dan de andere survivaltochten: we hebben in verband met de lente een extra speciale en hilarische uitdaging toegevoegd. Benieuwd wat dat is...? Boek de survival en ervaar het zelf!

De survival is beschikbaar van 1 maart tot en met 30 april. Dus wees er snel bij!

 Bezoek www.sec-survivals.nl

Frisse Voorjaarssurvival voor kids
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.