Landgoedfair: ervaar het echte buitenleven

Landgoedfair: ervaar het echte buitenleven

Kortingsbon: 3 euro korting op de Landgoedfair!

Op het gezellige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is iedereen van 20 tot en met 24 augustus 2014 in feeststemming! Voor de 20e keer geniet jong en oud hier van het buitenleven op de jaarlijkse Landgoedfair. Deze verjaardag is reden om deze editie nog feestelijker dan anders te maken. Het thema 'Hoera!' belooft al veel goeds!

Pure lekkernijen om van te proeven

Slenter langs de ruim 160 stands met lekkernijen, kleding en accessoires, tuinartikelen, brocante en nog veel meer. Pure, eerlijke delicatessen liggen klaar om van te proeven en ook in de spotlights staan de vergeten groenten. Bij de rondleiding door het landhuis hoort ook een kijkje in de eeuwenoude moestuin en orangerie. De oogst hiervan wordt gebruikt voor de biologische landgoedproducten van Heerlijkheid Mariënwaerdt, natuurlijk ook verkrijgbaar op de Landgoedfair.

Landgoedfair Mariënwaerdt 2014

Wie moe is van alle indrukken, ploft neer op één van de vele terrassen op de fair. Er is gezellige live-muziek en bezoekers kunnen rekenen op bijzondere demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Voor kinderen is er extra veel vermaak dit jaar op het Kidsplein, zodat een bezoek aan de Landgoedfair ook voor hen één groot feest wordt. In navolging van 2013 is er ook dit jaar een Dairy Fair op zaterdag 23 augustus, waarbij de mooiste Frisian-Holsteiner tot 'barones' wordt gekozen.

Landgoedfair: ervaar het echte buitenleven

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.