1

Kleurrijke Borders




Kleurrijke Borders

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kunstschilder Ton ter Linden bouwt zijn hoog oprijzende borders op met vaste planten, heemplanten, éénjarigen, grassen en bolgewassen. Hij schildert eigenlijk met levend materiaal. Het is een ongedwongen lijnenspel met een mooie beweging en uitgewogen kleurlijnen. Veel mensen hebben moeite met de kleur geel in de tuin, maar als je de Zonnige Tuin van Ton ziet, dan ga je overstag. Op deze manier toegepast is het geel, oranje, terracotta en rood fantastisch feestelijk. Uiteraard zijn er ook veel andere kleurencombinaties te zien. Altijd even ongedwongen en natuurlijk. Planten die bijna allemaal tegelijk bloeien spelen de hoofdrol in de ontwerpen van Ter Linden. Een feest!

Door wegwerkzaamheden is Atelier Ton ter Linden alleen bereikbaar vanaf de A7, afslag 28. U rijdt dan naar Nij Beets en volgt de gele borden met een ‘T’.

• open van 10-17 uur
• alle TUIN-dagen in samenwerking met Kwekerij Kabbes te Suameer die o.a. het assortiment verkoopt dat wij in onze tuin gebruiken. Een routekaartje (20 autominuten rijden) ligt klaar.
• entree € 6,50 p.p., incl. schriftelijke informatie en koffie/thee
• vrij parkeren
• vrij entree voor de galerie, met aquarellen en pastels van Ton ter Linden, detailfotografie op groot formaat van Gert Tabak, bronzen beelden van Fiona Zondervan en bijzondere sieraden van Lammy Cremer
• In de tuin exposeert kunstenaar Cor de Ree uit Roermond met zijn sprookjesachtige objecten (ook staan ook enkele beelden van Gert Bakker)
• helaas is onze privétuin niet toegankelijk voor rollators en rolstoelen

 Bezoek www.ateliertonterlinden.nl

Kleurrijke Borders
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.