1

La Maison de Noël bij Kroonluchteratelier De Rode




La Maison de Noël bij Kroonluchteratelier De Rode

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kerstexpositie bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Vanaf 20 november t/m eind december organiseert Kroonluchteratelier De Rode Hoeve La Maison de Noël in de vestiging te Oldebroek (Gelderland) en te Wijnandsrade (Zuid-Limburg). Styliste Yvonne Hartong en haar team zorgen ervoor dat de honderden kroonluchters in kerstsferen zijn gehuld. De originele kerstdecoraties en kerstcreaties zorgen in combinatie met de kroonluchters en antieke Franse spiegels voor een unieke en betoverende kerstsfeer.

De zeven verschillende gebouwen in Oldebroek hebben allen hun eigen sfeer en ambiance. Zo zorgen de jachthut, de Finse Kota, de Engelse Cottage maar ook het Kroonluchteratelier zelf voor een fraai decor voor de indrukwekkende collectie oude en antieke verlichting. Voeg daarbij de grote showtuin met originele tuindecoraties en speciaal aangebrachte kerstaccenten en menigeen zal onderkennen dat Kroonluchteratelier De Rode Hoeve een geheel eigen sfeer en uitstraling heeft.

Nieuw Kroonluchteratelier & Woongalerie De Rode Hoeve
Ook de inmiddels 1 jaar oude vestiging in Wijnandsrade zal in kerstsferen gehuld zijn. De eeuwenoude Limburgse boerenhoeve Landgoed de Bongard vormt met de indrukwekkende hoge ruimtes een spectaculair decor voor de collectie kroonluchters. Inmiddels is de naam voor deze locatie uitgebreid met Woongalerie De Rode Hoeve. Dit heeft alles te maken met het grote aanbod aan meubelen, decoraties en Franse spiegels maar bijvoorbeeld ook kunst en antieke tapijten.

Expositie kunstenaar Paul van de Luytgaarden
Gedurende La Maison de Noël zal de Hilversumse kunstenaar Paul van de Luytgaarden exposeren met zijn bijzondere wandpanelen, meubels, kamerschermen, lampvoeten etc. De wandpanelen worden vervaardigd met hout en cement-mortel als basis waarbij diverse verouderingstechnieken voor meer dan unieke kunstwerken zorgen. (www.paluga.nl)

Expositie antieke tapijten
Tevens wordt de basiscollectie met tapijten speciaal gedurende La Maison de Noël enorm uitgebreid. Hierbij zijn zowel een groot aantal antieke tapijten als ook trendy patchwork tapijten te zien.

La Maison De Noël is geen kerstmarkt maar een activiteit waar bezoekers ideeën en inspiratie kunnen opdoen. In beide locaties vervult de collectie kroonluchters de hoofdrol maar ook de meubelen, antiek en brocante, decoratie en rariteiten maken een bezoek meer dan waard.

OPENINGSTIJDEN tijdens La Maison de Noël
Locatie Oldebroek
Iedere do, vr, en za vanaf 20 november tot en met zaterdag 27 december van 10.00 uur tot 17.00 uur (m.u.v. donderdag 25 december). Avondopenstelling vr. 12 dec. en vr. 19 dec. tot 22.00 uur

Locatie Wijnandsrade
Iedere zondag en maandag vanaf 23 november tot en met 29 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Tevens open op Dinsdag 30 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Avondopenstelling zo. 14, ma. 15, zo. 21 en ma. 22 dec tot 22.00 uur

 Bezoek www.kroonluchtercollectie.nl

La Maison de Noël bij Kroonluchteratelier De Rode
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.