Mud&Water Challenge




Mud&Water Challenge

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en sportieve uitdaging waarbij de adrenaline door je aderen stroomt? Schrijf je dan nu in voor de meest Extreme Cold obstakel run van Nederland, de Mud & Water Challenge! 

Zoals een echte marinier zal je spectaculaire hindernissen bedwingen waarbij kou en modder je grootste vijand zijn... Je kan meedoen aan de 5, 8 of 16 kilometer op zaterdag 29 november op het prachtige Eiland van Maurik bij EVM19.

Fans, family & friends
Er is gratis toegang voor je fanclub. Tijdens de dag kunnen je fans lekker genieten van de muziek en de omgeving, en jullie bijna overal de modder en de kou zien trotseren... Voor ieder is er wat wils; bier en vertier voor de party-animals en een opwarmertje voor de lopers.

Laat je snor staan in Movember! 
De Movember Foundation is de organisatie die zich wereldwijd inzet om de gezondheid van mannen een nieuw gezicht te geven. Dit wordt bereikt door mannen uit te dagen een snor te laten groeien tijdens Movember om geld in te zamelen voor prostaat- en teelbalkanker. Na afloop van de Mud & Water Challenge zal je snor geschoren worden door een van de barbieren. Er gaat een vast bedrag van je inschrijfgeld gegarandeerd naar onderzoek tegen prostaatkanker.

 Bezoek www.mudandwaterchallenge.com

Mud&Water Challenge
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.