1

Pasar Natal: Indische Kerstmarkt tussen de dieren




Pasar Natal: Indische Kerstmarkt tussen de dieren

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een Pasar Natal is een Indische Kerstmarkt met levende kerststal, een jazzy optreden van de band Elmore uit Hoogeveen, en een mini pasar met verschillende kraampjes. Deze dag opent de Taman gratis haar deuren om geld in te zamelen voor de Balispreeuw, bijzondere vogel uit Indonesië.

Naast een eindejaarsuitverkoop in de toko van Taman Indonesia, valt er een hoop te snuffelen op de Pasar Natal. Verschillende kramen bieden onder andere sieraden, Glühwein, kerstversieringen, handgemaakte wollen souvenirs, en natuurlijk Aziatische snuisterijen aan. Ook is het eethuis van Taman Indonesia open. Het dierenpark gratis te bezichtigen en er is een benefietconcert Elmore band. Hiervoor wordt een donatie gevraagd.

In 2014 heeft Taman Indonesia zich ingezet voor een bijzonder fokprogramma van de Balispreeuw. Van deze prachtige witte vogel uit Bali vliegen er niet veel meer los in de natuur. Taman Indonesia doet daarom mee met een speciaal fokprogramma om de vogels weer los te laten op het eiland Nusa Penida, vlakbij Bali. De opbrengsten van het park bij de kerstmarkt zullen gaan naar Begawan Foundation op Bali. Zij monitoren de balispreeuwen en laten ze in het wild los op Nusa Penida.

 Bezoek www.taman-indonesia.nl

Pasar Natal: Indische Kerstmarkt tussen de dieren
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.