1

Tweede paasdag




Tweede paasdag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Rondleidingen
•Om 14.00 uur start vanaf de WOESTIJN de PAASWANDELING, begeleid door de verhalenverteller. U wandelt mee in het paasverhaal vanaf de veroordeling tot aan het graf.

Activiteiten
•In het Joodse dorp Beth Juda worden matzes gebakken en de synagoge is open!
•Om 14.00 en 15.00 uur zingt het Joodse koor KOL CHADASH pesachliederen in de synagoge.
•Ook in de Romeinse straat, als uitgelezen decor voor het christelijke Pasen, zijn volop activiteiten zoals kuikentjes maken van wol en vilten en weven, van 13.30 uur tot 17.00 uur.
•Het eieren schilderen ontbreekt dit weekend niet. Dit vindt plaats om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

•Optreden KISI Kids: zo'n 50 kinderen verzorgen de musical De ongelofelijke Comeback, met zang en dans. De springlevendige Lilli, een van de hoofdpersonages van de musical, vraagt zich af of het verhaal van de verrijzenis van Jezus echt waar gebeurd kan zijn. Op dat moment komt er een bode van God, Samuella, een engelachtig fantasiefiguur bij haar op bezoek en neemt Lilli mee op tijdreis naar het Jeruzalem van de eerste eeuw. Zij mag live meemaken hoe het lege graf ontdekt wordt en de leerlingen de Verrezene ontmoeten: „De meest ongelofelijke comeback aller tijden!” Voorstelling om 14.00 en 15.30 uur op het Plein van Pilatus (10 min. loopafstand van de kassa). Mis het niet!

 Bezoek www.museumparkorientalis.nl

Tweede paasdag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.