Donderslag




Donderslag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

2015 Donderslag voor de 15e keer

Dit jaar is dus een lustrumjaar...Donderslag voor de 15e keer en dit moet natuurlijk gevierd worden!

NOG NOOIT EERDER GEBEURD VIER FANTASTISCHE TRIBUTEBANDS!

Vrijdag 11 september,

PINK
Pink heeft verscheidene recordbrekende wereldtours uitverkocht en werd bekend als een van de beste vrouwelijke live artiesten. Ze heeft dan ook een enorme schare trouwe fans. PinkTime is de enige Nederlandse Pink tribute en op dit moment De Tributeband waar iedereen het over heeft. PinkTime trekt een heel breed publiek waaronder ook veel mannen, al komen ze daar pas later op de avond voor uit.PinkTime staat er garant voor dat elk optreden eindigt in een super feest!!

ANOUK (OP VERZOEK VAN DE DONDERSLAG-FANS!)
Anouk is één van de populairste rockzangeressen van Nederland en om haar te evenaren moet je van hele geode de huize komen. Donderslag heeft een tributeband geregeld, die dat méér dan waar maakt. De show staat als een huis en de band weet elke keer het publiek te overdonderen met hun enthousiasme. Stevige rocksongs worden gespeeld, zoals Everything; The Dark; R.U. Kiddin’ Me en Nobody’s Wife en de gevoelige ballads o.a. Lost, For Bitter Or Worse, I Don’t Wanna Hurt brengt menigeen kippenvel.

Zaterdag 12 september,

UP THE IRONS
Ze staan op de beste en grootste Nederlandse kernpodia en festivals. maar ook in het buitenland bleef Up The Irons niet onopgemerkt en groeide uit tot een internationale act. Shows zoals Graspop Metal Meeting: Dessel België, Arc-en- Ciel: Lieven Frankrijk, Alcatraz: Milaan Italie, Colos Saal: Aschaffenburg Duitsland, The Underworld: Londen UK zijn een greep van podia in het buitenland die er niet om liegen.

AC/DC ( OP VERZOEK VAN DE DONDERSLAGFANS!)
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als een van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Dit evenaart ACinDC de beste AC/DC tribute uit Nederland met de complete ritme sectie van ACTION IN DC, terug van weg geweest. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië…. En festivals van zwarte cross, bospop, tot graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute je naar een hogere dimensie.

Kaarten voor donderslag 2015 zijn vanaf 01 juli te verkrijgen op de volgende verkooppunten:
Cafe Zwaneveld
Oosteind 33, Norg

Eetcafé Hoving
Dorpsweg 8, Donderen

Cafe onder de Linde
Brink 4, Vries

Hilberts de Punt
Norgerweg 1, De Punt

Café Hingstman
Hoofdstraat 18, Zeijen

Boekhandel Daan Nijman
Heerestraat 87, Roden

CIGO
Stationsweg 46, Zuidlaren

Koetshuis
Schultestraat 4, Vries

Vrijdag 11 september 2015
Aanvang 20.30 uur
Toegang : € 15,00 / voorverkoop € 12,50
Passepartout € 25,00 / voorverkoop € 22,50
KASSA OPEN VANAF 1900 UUR

Zaterdag 12 september 2015
Aanvang 20.30 uur
Toegang: € 15,00 / voorverkoop € 12,50
KASSA OPEN VANAF 1900 UUR

We hopen je te zien!

 Bezoek www.donderslaglive.nl