Café Theater Festival presents: Anti Kater Theater




Café Theater Festival presents: Anti Kater Theater

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Anti Kater Theater
Iedere tweede zondag van de maand slaan Hofman Café en het Café Theater Festival de handen ineen voor een relaxte, intieme en verrassende middag vol theater en ontspanning.

Geen moeilijke tragedies of hoogdravende kunstvormen, maar laagdrempelig theater voor iedereen. Kom koffie drinken, een uitsmijter eten of een borrel pakken en laat je verrassen door energieke voorstellingen van veelbelovende theatermakers. Na afloop wordt er met de pet rond gegaan en voor de liefhebber is er nog de kans om met de makers of spelers na te praten.

Programma
Deze editie van Anti Kater Theater wordt volledig verzorgd door Stijn en Wolter!
Stijn Hoes en Wolter Weulink ontmoetten elkaar op de opleiding Muziektheater van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Geïnspireerd door hun fanatieke FIFA-avonden maakten zij hun eerste voorstelling Wie het meeste scoort die wint. Voor het Café Theater Festival 2014 maakten zij hun voorstelling De Wildernis, gebaseerd op het uitgaansleven. Hiermee waren zij o.a. te zien op het Amsterdam Fringe Festival, Amsterdams Huiskamerfestival Berlage en Roestige Planken. Wolter Weulink speelt toetsen, zingt, acteert en schrijft zijn eigen Nederlandstalige liedjes. Hij stond in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Stijn Hoes speelt snaarinstrumenten, zingt, acteert en componeert eigen muziek. Op het Café Theater Festival 2015 waren zij te zien met hun voorstelling: De Vreemdelingen.

Toegang
Gratis entree! Maar een bijdrage voor de makers die rondgaan met de hoed is welkom.

 Bezoek hofman-cafe.nl

Café Theater Festival presents: Anti Kater Theater
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.