1

Lekker naar de Boer!




Lekker naar de Boer!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het weekend van 20 en 21 juni stellen biologische boeren en tuinders hun erf open voor publiek. Tijdens dit Lekker naar de Boer weekend kun je op bezoek bij de biologische boer bij jou in de buurt en kun je zelf eens ervaren hoe het werkt op een biologische boerderij. De boer en boerin vertellen alles over hun bedrijf en je kunt meegenieten van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten.

Tijdens Lekker naar de Boer is er van alles te doen: er zijn rondleidingen, boerenmarkten, workshops en proeverijen. Daarnaast kun je kalfjes knuffelen, zelf fruit plukken, wijn proeven of boter schudden.

Voor de kinderen is er ook van alles te doen: van speurtochten tot knutselen en van hooibalen klimmen tot eitjes rapen. Haal je BioBoerenBewijs en ontdek zelf wat bio zo leuk maakt!

Er nemen ruim 160 boerderijen deel aan Lekker naar de Boer, je vindt ze allemaal op www.lekkernaardeboer.nl/zoekeenboerderij. Op de website vind je ook meer dan 25 prachtige fietsroutes langs diverse biologische boerderijen. En je vindt er blogs en agendaberichten over andere activiteiten bij de biologische boer.

Laat je inspireren en kom langs!

 Bezoek www.lekkernaardeboer.nl

Lekker naar de Boer!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.