1

Zwarte Cross Festival 2015


-advertentiepositie-



Zwarte Cross Festival 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ronkende crossmotoren, dikke rookpluimen van zware machines, vette modder die je om de oren vliegt en hossende massa's mensen die genieten van ruige muziek. De zwarte cross is een festival voor de echte liefhebber van muziek die niet vies is van een beetje modder en zand. De combinatie van muziek, crossen, stuntshows en humor is voor dit Achterhoekse festival hét recept om elk jaar weer een spetterend spektakel neer te zetten. Bij dit festival vind je de gezelligheid en gastvrijheid van de Achterhoek terug in alle activiteiten.

Het festival is enorm gegroeid en vorig jaar heeft het zelfs een bezoekersrecord neergezet. Het terrein bestaat inmiddels uit maar liefst 25 muziekpodia en daarnaast een crossbaan en een stuntarena. De zwarte cross is een bekende naam voor veel mensen. Dit is een echte 'must see' als je van ruige muziek houdt en niet bang bent om een beetje vies te worden.

Het voorlopig hoogtepunt van de Zwarte Cross is het nieuwe wereldrecord verste backflip op een crossmotor. Jackson ‘Jacko’ Strong uit Australië maakte een achterwaartse salto van maar liefst 44.18 meter!
Wordt er dit jaar een nieuw wereldrecord gezet? Maak het zelf mee!

 Bezoek www.zwartecross.nl

Zwarte Cross Festival 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.