Landjuweel Festival 2015

Landjuweel Festival 2015

Er zijn tien nieuwe ateliers zijn er in Ruigoord gerealiseerd! Onze nieuwe atelierhouders worden betrokken in het dagelijks leven van ons kunstenaarsdorpje en vinden hun plek en rol tijdens onze feestjes en festivals.

Verwacht ook dit jaar veel live muziek, en natuurlijk ‘s avonds DJs. Maar dit jaar ook nog meer theater, visuele kunsten en andere acts. Landjuweel is een viering van de spontane creativiteit en een doolhof van krankzinnige speelsheid. Het staat bol van vuurshows, spontane jams, geheime hoekjes en visueel spektakel. Ruigoord zal zoals altijd de ruimte bieden aan kleine en grote groepen kunstenaars, jonge talenten en oude bekenden, uit binnen- en uit buitenland, om hun eigen invulling te geven aan het Landjuweel.

Het hoogtepunt van het Landjuweel is de Beeldenroute op zaterdagavond, een grote parade over het hele festival waarin iedereen de gelegenheid krijgt zijn of haar creativiteit te tonen. Wij nodigen iedereen uit om actief deel te nemen aan de Beeldenroute en iets moois te maken om aan het hele festival te tonen.

Landjuweel Festival 2015

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.